sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Pihlajasaaressa

Tämä päivä vierähti Pihlajasaaressa kaverin ja hänen kahden pienen poikansa kanssa.

Ei ihan tullut naturistiranta mukaan kuvaan...
Saarella oli paljon hienoja aution näköisiä taloja
Löydettiin jokunen metsämansikka
Löydettiin myös vähän vadelmia
Raakoja puolukoitakin olisi ollut. Jokunen mustikkakin löytyi, niistä ei ole kuvaa...
Marjoja muksuille
Hienot maisemat oli rannalta
Nyt uimaan...
Vesi tuntui aivan jääkylmältä, ei pystynyt kastamaan nilkkoja pidemmälle!
Odotellaan paattia
Laivamatkailua

Saari oli todella kaunis ja uimarannat olivat mahtavat. Edestakainen laivalippu maksoi 5,50€. Minun niiiiin piti päästä eroon talviturkistani, mutta ei se vaan onnistunut.

3 kommenttia:

  1. yksi kommenti löytyy, ainakin tällä hetkellä :D on täytynyt yrittää edes jossain lähialueilla käydä, mihin on päässyt ilmaiseksi tai parilla eurolla. en olisi vielä esim. vuosi sitten voinut kuvitellakaan, kuinka upeaa luontoa voi helsingistäkin löytää!! mää oon aina ollut kauhean innokas kuvaamaan kaikkea! harmi vaan, että tällä hetkellä käytössäni oleva kamera on surkea ja kuvaajan taitonikaan eivät ole kovin kummoiset...

    VastaaPoista
  2. harjoittelemalla ne kuvatkin onnistuu ;) nauratti tuo siun hieno "uintikuva" :) mukava on kyl katella mitä kaikkea helsingistäkin löytyy, kun itekin sais aikaseks lähtee muualle täältä kotikulmilta!! (..ja muistais ottaa kameran mukaan!)

    VastaaPoista
  3. onhan tää jännää, kun on päässyt nyt helsinkiä tutkailemaan. vanhana pirkanmaalaisena täällä etelässä tuntuu välillä kuin olisi ulkomailla, on niin kovin jänniä ja erilaisia paikkoja!

    VastaaPoista