sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Naamatatuoinnit

Pari kuukautta sitten päätin tatuoida naamani! Kävin kaverin suosituksesta Susanna's Nail Salonissa Helsingin Alppilassa.

Ensimmäisellä kerralla tehtiin itse pigmentointi ja toinen kerta, noin kuukautta myöhemmin oli tarkiskäynti. Minun kohdallani tarkistuskäynti tarkoitti pigmentointineulan alle joutumista, sillä ensimmäisellä kerralla ei silmistä tulleet symmetriset. Minulla alkoi muodostua mustelmaa silmiin aika pian ja silmät turposivat sen verran, ettei ensimmäisellä kerralla pystynyt hoitamaan hommaa ihan loppuun asti. Piti odottaa, että silmät paranevat ensin kunnolla, ennen kuin niitä rupeaa korjailemaan.

Pigmentointi oli aika nopeaa, siinä kesti noin 10 minuuttia. Se ei tuntunut yhtään kivalta, välillä oikein sattui, mutta kyllä sen kesti! Aluksi luomiin siveltiin nestemäistä puudutusainetta ja sitten piti maata paikoillaan silmät kiinni kymmenisen minuuttia.

Sanna ilman meikkiä tänä päivänä

Ensimmäisen pigmentoinnin jälkeisenä iltana, silmät rasvattuina. (Kestopigmentointien hoito oli helppoa. Viikon ajan aamuin illoin Bepanthenilla rasvausta ja silmien puhtaanapitoa.) Tästä kuvasta ei käy ilmi se, kuinka hurjalta oikeasti näytin... Minulla jotenkin pääsi pigmentointimustetta aika paljon vasempaan silmään ja koska silmäni ovat aika kuivat ja pigmentori oli unohtanut ottaa silmätippoja mukaan, ei mustetta meinattu saada ulos silmästä. Silmä oli niin sumeana, että hyvä kun sillä näki mitään, joten oli koko ajan tarve kaivaa sitä jollain paperilla tai pumpulipuikolla. No, kuinkas siinä sitten käykään, kun silmäparkaa rassaa kauheasti... Se ärtyy ja pahasti! Sitten vasta tuli lähdettyä apteekkiin hakemaan silmätippoja. Silmä vuosi aivan solkenaan ja turvotuksen ja mustelmien takia näytin sydänsärkyneeltä perheväkivallan uhrilta. Itkevä nainen, jolla oli silmät mätkitty mustiksi. Silmätippojen avulla sain musteet ulos silmästä, mutta sumeus ja kipu silmässä jatkui useamman päivän, sillä silmä pääsi ärtymään niin pahasti ronkkimisesta. Se oli aivan punainen useamman päivän. Turvotus laski ihan päivässä tai parissa.

Silmät parantuneena ensimmäisen käsittelyn jäljiltä.

Heti toisen käsittelyn jälkeen, silmät rasvattuna.

Silmät parantuneena toisen käsittelyn jälkeen. Mustelmaa on vielä jäljellä, mutta se ei haittaa, sillä kaikki luulevat, että olen laittanut sinertävää luomiväriä.

Toisella kerralla rajauksia korjailtiin pitkään ja vähän väliä tuli katsottua peilistä ja todettua, että tuohon ja tuohon tarvii vielä pari neulan pistoa. Kotona sitten kun tuijotin itseäni vielä tarkemmin peilistä ja oikein läheltä, huomasin vielä pieniä korjauksen tarpeessa olevia kohtia, mutta eipä sitä viitsinyt enää mitään reklamaatioita ruveta tekemään. Olin itse sanonut, että nyt on hyvät ja lähtenyt tyytyväisenä kotiin. Metrin tai parin päästä katsottuna rajaukset ovat oikein hyvät! Täydelliset arkirajaukset! Kun lähden hippailemaan, laitan päälle nestemäiset rajaukset.



Normaalisti rajaukset maksaisivat Susanna's Nail Salonissa 150€, mutta kissamaiset rajaukset ovat 50€ kalliimmat. Olen nähnyt monen paikan hinnastoissa muutamia satasia kalliimpia hintoja, eikä lopputulokset ole näyttäneet yhtään paremmilta. Kaverini ja hänen tuttavansa, jotka ovat samassa paikassa ottaneet kestorajauksensa, ovat olleet hyvin tyytyväisiä!

Rajaukset kestävät 1-5 vuotta ja sen jälkeen ne hiljalleen häipyvät pois. Sitten kun nämä naamaltani katoavat, saatan hyvinkin käydä ottamassa rajaukset uusiksi. Nämä ovat nopeuttaneet arkiaamujani todella paljon! Pääsyy siihen, miksi kestopigmentoinnit halusin, oli se, että aloin allergisoitumaan muutamalle eyelinerilleni, niin nestemäiselle kuin kynälle. Ja kaiken lisäksi inhoan silmien ylärajausten tekoa! Se on hidasta ja kurjaa puuhaa! Onneksi on vielä Benecosin aivan huippu nestemäinen eyeliner, jolle en ole allergisoitunut, jota voin käyttää aina silloin, kun lähden johonkin juhlimaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti