maanantai 20. elokuuta 2012

Mavericks ry 20-vee bileet

Torstain ja perjantain välisenä yönä porhalsin autollani Kangasalle. Äiti oli vähän ihmeissään saapumiseni ajankohdasta... No, olipahan ainakin jotain mielekkäämpää puuhaa kuin sängyssä unettomana pyöriminen, eikä koirakaan joutunut kärsimään porottavasta auringosta. Perjantaina aamupäivällä lähdin hoitelemaan asioitani. Kävin mm. parissa tukkuliikkeessä ja Ideaparkissa pikaisesti.

Lauantaina lähdin Tampereen Klubille. Siellä oli kutsuvierastilaisuus, eli Mavericks ry:n 20-vuotisjuhlat. Tarjolla piti olla neljä yllätysbändiä, mutta tosiasiassa niitä olikin viisi. Kaikki musisoijat olivat kotimaisia. Saavuin paikalle omalla autolla, mutta päädyin sitten screwdriverien ihmeelliseen maailmaan. No, se huvittelu loppui lyhyeen. Puolentoista drinkin jälkeen lopetin sen touhun. Oli hyvä, että ilta alkoi niin aikaisin ja paikalla olin neljään asti, eli uskalsin hyvin ajaa pois bileistä ihan itse. Yksi DJ:istä oli luvannut soittaa aina M.A Nummista, jos joku päätti mennä esittään hänelle biisitoiveen. No, minäpä sitten menin toivomaan häneltä M.A Nummista... Sain mitä halusin! Itse asiassa sain kuulla erään toisenkin biisitoiveeni, vaikkei se M.A Nummista ollutkaan! Löysin herra Dj:n levyvalikoimista Juha "Watt" Vainion Pahojen Poikien Lauluja levyn. Pitihän se nyt saada kuulla oma nimikkobiisinsä!

Tässä jokunen kuva:
The Obscenes
Onlyn mekko valikoitui ilta-asuksi
The Shrieks
Martini Boys
Flesh Roxon
Vulture Club
Naruhyppelyä mikrofonin piuhalla
Nyt ei tarvitse enää käyttää valkkia ja tupeerata tukkaansa hullun lailla, kun haluaa päähänsä kunnon 60-lukua henkivän nutturan. Sen kuin vaan vääntä muovisen tekotukan pallerolle päänsä päälle keikkumaan!
Sunnuntai iltaa tuli vietettyä Dog's Homessa jaffaa litkien. 
Baarin pöydällä oli komea Ismo Laitela-kypärä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti