torstai 30. elokuuta 2012

Sitä sun tätä

Kesä loppui ennen kuin edes kunnolla alkoi. Ehkä ihan hyvä juttu tällä kertaa... Nyt vaan odottamaan ensi kesää ja toivomaan, että se menisi edes pikkuisen paremmin! Syksyssä on onneksi jotain hyviä puolia, esim. Big Brother ja Salatut Elämät!! Niin ja nahkatakki! Ostin myös sievät nahkahanskat kesällä vai oliko se nyt keväällä... Syksyllä myös tulee ikää lisää. Se ei ole hyvä juttu tosin... Syksyllä myös tulee lottovoitto, näin päätin juuri!

Muutaman homman sain siitä syystä, että tehtiin ne lehtijutut. Ei mitään huimaa yleisöryntäystä ole ollut, mutta edes jotain vähäistä. Tänään olisi ollut vähän kiire ommella uusia tilauksia, mutta mitä teinkään puoli päivää... Järjestelin tavaroita liikkeellä pikkuisen uuteen uskoon... No, enköhön silti onnistu pysymään aikatauluissani paremmin kuin hyvin!

Ja sitten tällainen tähän väliin!

Ja sitten pieni vastaisku kaikille turhanpäiväisille valittajille aiheesta tatuoinnit! Esim. tälläistä kakkaa on kirjoitettu: http://henrylaasanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/115300-markkina-arvon-sabotointi-tatuoinneilla. Ja aina vähän väliä saa kuulla kyselyitä siitä, että "entäs sitten kun olet vanha, miltä sinun tatuointisi silloin näyttää?" ja "oletko ihan varma, että et rupea katumaan niitä?" ja lässyn lässyn... Jokaisella on oikeus koristella omaa ihoaan niin kuin lystää tai olla koristelematta! Jokaisen ihmisen kauneusihanne on ihan eri! Tatuoinnit eivät muuta ihmisen luonnetta! Tatuoinnit eivät ole muoti-ilmiö, niitä on ollut ihmisillä jo vähintään tuhansia vuosia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti