sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Stiff Little Fingers ja kumppanit

Viikko sitten lauantaina tuli käytyä nauttimassa parin siiderin lisäksi live-musiikista. Paikka oli Circus, Helsingin keskustassa ja bändikattaus näytti tältä: Kakka-Hätä 77, Vibrators ja Stiff Little Fingers.

Circus oli minulle keikkapaikkana ihan uusi tuttavuus. Se oli liian iso! Tykkään hieman intiimimmästä menosta! Siellä oli myös kallista! Kaverit hukkuivat jatkuvasti väen paljouden sekaan ja heitä sai olla jatkuvasti etsimässä.

Kaikki bändit olivat hyviä, mutta joku oli kuitenkin pielessä... Vibratorsia ei tullut kauhean tiiviisti seurattua ja Stiff Little Fingers soitti enimmäkseen uusia biisejä, mikä on aina huono asia!! Ihmiset yleensä haluavat kuulla niitä vanhoja tuttuja hittejä ja biisejä, joita voivat laulaa mukana. Johonkin väliin voi sitten aina silloin tällöin ujuttaa uudempiakin veisuja. Soitto/laulu myös kuulosti hieman puuromaiselta... Keikan jälkeen sai Facebookista lukea kavereiden tunnelmia keikasta. Vaikka normaalisti pitävät Stiff Little Fingersistä, niin silti oli ollut tylsää ja ei olisi kannattanut lähteä yms valitusta...

Kakka-Hätä 77




Vibrators




Stiff Little Fingers






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti