sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Taas Lama

Just hiljattain tuli käytyä Laman jäähyväiskeikalla... No, lauantaina he olivat jälleen soittamassa... Tällä kertaa paikkana oli Nosturi. Lämppäreinä olivat Ydinperhe ja Rikoslaki. Ydinperhe oli hyvä ja Rikoslakikin olisi varmasti ollut, jollei olisi ollut niin väsynyt ja muutenkin puolikuntoinen... Lama oli todella hyvä, mutta ei vaan jaksanut!! Kotiin piti lähteä ennen encorea ja siihen astikin keikan seuraaminen oli sinnittelyä, ei nauttimista.

Lama




Olen nainen, joka ei tule juuri koskaan kipeäksi. Nyt on kevättalven toinen flunssa meneillään. Tähän flunssaan ei kuulu näköjään muuta kuin järjetön väsymys ja satunnainen niistely.

Lauantaina piti mennä tanssimaan Liberteen Instro A Go-Go-klubille, mutta ei vaan jaksanut. Puolikuollut, mikä puolikuollut! Menin sitten vaan istumaan kaverin luokse iltaa. Syötiin sämpylöitä ja pannukakkua, sekä katseltiin telkkaria. Toin myös kasan vaatteita mukanani kotiin. Olen vähän isompi kuin tämä kyseinen kaverini ja hänellä oli paljon vaatteita, jotka olivat jääneet liian suuriksi. Tehtiin sitten vähän oravannahkakauppoja ja pikkuisen myös rahaakin tuli annettua. Nyt minulla on uusi takki, pari neuletta ja farkkuhame, sekä upea musta pitsinen vintagepuku, joka näyttää siltä, että saattaisi olla peräisin 40-luvulta. Vaatekuvia joskus toiste.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti