keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Laatoitusta ja lenkkarit

Nyt olen ruvennut taantumaan kurssilla... Ensimmäinen laatoittamani seinä oli ihan kivan näköinen. Seuraavasta tulikin jo aika huono ja sitä seuraavasta surkea. Eilen aloin laatoittaa ensimmäisen laatoittamani seinän päälle. Vaikka silmällä ei kauheasti laatoituksen epätasaisuutta huomannutkaan, tajusi sen, kuinka epätasainen pohja olikaan, kun rupesi lätkimään isokokoisia laattoja päälle. Sain hyvän opetuksen, isojen laattojen kanssa on vielä tärkeämpää se, että pohja on tasainen kuin pienempien laattojen kanssa.

Ok

Huono seinä

Toinen huono seinä

Eilen pääsinkin harjoittelemaan seinän tasoittamista. Ei tullut tarpeeksi tasaista... Tänään jatkoin harjoittelua. Yhtä seinää yritän tasoittaa märkätilaan soveltuvalla tasoitteella ja sehän ei suostunut pysymään seinällä. Opettaja sanoikin, että sen käyttö on paljon hankalampaa kuin kuivaan tilaan tulevan tasoitteen käyttö. Yksi meidän kurssilainen tuli näyttämään miten homma tulisi hoitaa ja sai tasoitettua kolmasosan seinästäni todella hyvin. Hän on tehnyt rakennusalan töitä jo todella pitkään. Hänen mallinsa mukaan kun tein, sain jo jonkinnäköistä jälkeä aikaiseksi, mutta sitten kun sain melkein koko seinän valmiiksi ja tein vielä viimeisiä vetoja, alkoi tasoitteet tippua lattialle. Yksi toinen kurssikaveri tuli kokeilemaan, eikä hänelläkään kovin paljon paremmin mennyt. Loppujen lopuksi opettaja tuli tekemään seinääni ja eikä siitäkän mitään huipputason jälkeä syntynyt... Itse asiassa aika huonoa... Eilen turhan epätasaiseksi jääneen seinän päälle harjoittelin kuivan tilan tasoitteella. Sitten tulikin jo vähän parempi mieli, seinä rupesi näyttämään jo oikein hyvältä!

Viime viikon keskiviikkona tuli käytyä messuilemassa Messukeskuksessa meidän kurssilaisten kanssa. Sieltä löytyi jotain ihan oikeasti mielenkiintoista. Olin aivan innoissani superkevyestä ja lämpöä eristävästä laastista ja oli siellä myös kaikkea kivaa vedeneristykseen! :D Jalaksen turvakenkiäkin tuli tutkailtua vähän kauemman aikaa.



Juoksun saralla olen jälleen rikkonut ennätyksiäni!

Viime viikon maanantaina juoksin yhtäjaksoisesti jo komeasti päälle neljä kilometriä!!

Ajattelin eilen, että nyt olen riittävän urheilullinen, jotta voin palkita itseni uusilla ja kunnollisilla juoksutossuilla!


Adidaksen kannasta ja päkiästä iskunvaimennetut juoksukengät. Niissä on heijastimetkin! Budget Sportin alesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti