tiistai 15. huhtikuuta 2014

Väsynyt, niin väsynyt!

Hirveä stressi ja kiire painavat päälle. Unettomuuskin vaivaa vähän väliä, siihen löytyy syy niin stressistä kuin "ihanasta" naapurista.

Uusi koulu alkoi 7. päivä. Ensimmäisinä päivinä purettiin aiemman ryhmän tekemiä koppeja (Onneksi olin täynnä vihaa, joten koppien seinät kaatuivat kuin leikiten. Oli hyvää terapiaa! Ja hiki tuli!!). Ehdin tutustua kouluun vajaan puolitoista päivää ja sitten sain luvan lähteä jatkamaan kylpyhuoneremonttia.  Pari tuntia sitten sain seinät laatoitettua. Olen pettynyt työn jälkeen, mutta onneksi seinät ovat nyt laatoitettuna! Seuraavaan työvaiheeseen tarvitsen apua ja nyt joudun sitä odottelemaan, enkä tiedä milloin sitä on luvassa... Olen kyllä niin vapaapäivän tarpeessa, mutta kiireellä pitäisi saada valmista...

Torstaina olisi edessä lähtö Ruotsiin. Tukholmassa on Pretty Shitty Kjell nimiset kinkerit. Kolme iltaa menoa ja meininkiä. Huh, ei nyt oikein jaksaisi, mutta pakkohan se on! Toivottavasti tulee kivaa! Me menemme sinne lentäen, onneksi, sillä kammoan laivamatkustelua!

Kyykkyhaaste päättyi jo hyvä tovi sitten. Sain sen suoritettua hienosti loppuun. Joka toinen päivä tein kyykyt kahvakuulan kanssa ja joka toinen ilman. Nyt olen lankutushaasteessa päivän 22 kohdalla, mikä tarkoittaa sitä, että tänään pitäisi pysyä asennossa 180 sekuntia. Pari päivää sitten tuli taas vähän juostua ja ihan kohtalaisesti sekin meni, vaikka oli varmaan kuukauden juoksuton aika välissä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti