maanantai 5. tammikuuta 2015

Pieniä muutoksia sisustukseen

Eilen oli ihan pakko yhtäkkiä lähteä Plantageniin ostamaan peikonlehti!

Siinä se nyt nököttää!
Uutta on myös kuvassa näkyvä rottinkinen pikkuinen pöytä/lehtiteline. Ostin sen joku aika sitten Huutonetistä. Siitä tuli minulle nyt pöytä tietokoneelle.

Pöydässä on lasikansi

Kuskasin varastoon niin kankaat kuin kaavoituspöytäni, sekä sovitusnuken. Minulle riitti! Olen nykyään laatoittaja ja ompelu tuntuu edelleenkin hieman ahdistavalta puuhalta, joten miksi asuntoni pitäisi näyttää edelleen ompelijan asunnolta. Jos tulee tarve ommella jotain, voin hakea kangasta varastosta ja leikata kankaan vaikka lattialla. Ompelukone on edelleen käyttövalmiina vaatehuoneessa ja ammattimaiset silitysvälineet löytyy edelleenkin kylpyhuoneesta.

Kaavoituspöydän tilalle ostin kaveriltani tämän 60-luvun kaapin.
Nyt ei tarvi väliverhoa pitää kokonaan kiinni, kun on näin nätit kalusteet
Verhoa täytyy pitää kuitenkin osittain kiinni, sillä tuolin vieressä on ruma, mutta ihan tarpeellinen Ikea-hylly. Sain isältäni jotain mummun ja paapan vanhoja tavaroita vähän aikaa sitten.  Mummun isän kunniakirja pääsi koristamaan Ikea-kalusteen sivuseinää.
Mummun ja paapan Marski-taulu komeilee vaatehuoneen oven yläpuolella.
Tämän kirstun, joka toimii nykyään kaiutintelineenä, on tainnut paapan sisko saada lahjaksi aikoinaan, ihan varma en tästä nyt kuitenkaan ole...

Clas Ohlsonilta löytyi retrokello keittiöön
Ikeasta löytyi sisustukseeni värien puolesta hyvin sopiva kynttilä.
Hyllyt, joita asuntooni  kiinnitettiin seinille, alkoivat tippua alas... Tämän pikkuhyllyn sain pysymään seinällä pitkän tuskailun jälkeen.
Tuolle pikku hyllylle ei voi mitään painavaa laittaa, tai sekin tipahtaa seinältä, joten siirsin makuuhuonetta somistaneen kikkeli-karahvin olohuoneeseen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti