tiistai 15. syyskuuta 2015

Tarragona/Badalona/Barcelona 18.8.-23.8.2015

Tänä vuonna on tullut matkustettua paljon! Elokuun lopulla tuli käytyä poikaystävän kanssa Espanjan Kataloniassa. Reissu oli yhdistetty festari-/turistireissu.

Ensin olimme yhden yön Tarragonassa, joka sijaitsee noin tunnin bussimatkan päässä Barcelonan lentokentästä, sieltä sitten bussilla Barcelonaan ja Barcelonasta ravintolakäynnin jälkeen metrolla Badalonaan. Badalonassa olimme neljä yötä. Barcelonassa tuli käytyä päivisin ja illat olimme Beach, Beer & Chaos- Festivaaleilla Badalonassa.

Varsinkin Tarragonassa koimme välillä suurenkin kielimuurin. Barcelonassa oli jo helpompaa. Bussiasemalla ja bussikuskin kanssa asiointi oli haastavaa, samoin taksikuskien kanssa. Pääsimme kuitenkin kaikkialle perille, minne pitikin päästä. Hermot olivat vain koetuksella!

Näimme nälkää ja useat ruoat, mitä saimme, eivät olleet mistään kotoisin. Hyvät ravintolat olivat auki silloin, kun olimme festareilla tai nukkumassa. Päivällä oli auki vain jokunen onneton paikka. Jäätelöä ja pullaa olisi päivällä saanut vaikka kuinka, mutta oikean nälän tullessa oli todella masentavaa! Näin siis varsinkin Tarragonassa ja Badalonassa. Jälleen taas Barcelonassa oli helpompaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti