perjantai 1. kesäkuuta 2012

Kesäkuun kenkähaaste

Tällaiseen minut haastettiin Facebookissa ja tällaiseen ajattelin myös lähteä mukaan (Kesäkuun Kenkähaasteen keksijän Facebookiin kirjoittama teksti):

Kesäkuun kenkähaaste on puhdasta hömppää ja pitää ottaakin sillä tavalla. Itse toteutin kenkähaasteen vuoden 2011 kesäkuussa ja postasin joka päivä "päivän kengistäni" kuvan facebookiin. Osa ystävistäni innostuikin kommentoimaan kuviani ja harkitsemaan myös itse osallistumista kesäkuun kenkähaasteeseen.

Itselläni haasteessa oli nämä säännöt:
- Kesäkuun ajan käytän joka päivä eri kenkiä
- Päivän aikana saan käyttää useampiakin kenkiä
- Koirien ulkoilutukseen saan käyttää koko kuukauden aikana kaksia eri kenkiä, jotka päätän jo etukäteen. Kyseisiä kenkiä en saa käyttää "päivän kenkinä" missään vaiheessa kuuta, mutta muuten saan käyttää niitä vaikka joka päivä koiria ulkoiluttaessani.
- Jokaisen päivän kengistä postaan kuvan facebookiin


Voit muokata sääntöjä itsellesi sopiviksi. Ideana kuitenkin on se, että kesäkuun jokaisena päivänä on ainakin yhdet sellaiset kengät käytössä, joita ei tuon kuukauden aikana ole muuten käyttänyt. Kengät tykkää, että niitä käytetään. :)

Jos haluat soveltaa haastetta johonkin muuhun asiaan kuin kenkiin, sekin on sallittua. Olisi mielenkiintoista seurata esimerkiksi kesäkuun koruhaasteetta tai muuta vastaavaa.

Tule mukaan! Ja muista: kuva ois kiva. ;)



Sen verran ajattelin muokata sääntöjä itselleni sopivammiksi, että esim. koiranulkoilutuskengät saavat olla ihan mitkä vaan ja kyseiset kengät saavat toimia myös "päivän kenkinä". En aio myöskään postailla kenkäkuvia Facebookiin, vaan tänne blogiini. Todennäköisesti samalla tulee esiteltyä päivän asu ihan kokonaisuudessaan, mutta hyvin usein päivän asuni muotoutuukin aamulla valitsemieni kenkien ympärille.


Nancy Sinatra: These Boots Are Made For Walkin´

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti