sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Synttärien etukäteisjuhlintaa

Tiistaina on vasta virallinen vanhentumispäivä, mutta viikonloppu meni juhliessa kyseistä tapahtumaa. Perjantai iltana lähdin yksinäni autoilemaan Nosturia kohti. Siellä oli Alakerran puolella kolme bändiä, Di Unru, Pistones ja Rejected. Väkeä oli tosi vähän! Kuvia jaksoin napsia vain Rejectedistä. En tiedä johtuiko se vain omasta mielialasta, vai kuulostiko Rejected jotenkin vähän huonommalta kuin ennen...


Keikan jälkeen pääsin kuskailemaan väkeä Malmille. Pitäisikö ruveta taksikuskiksi kohta.

Lauantaina olin kutsunut kavereita luokseni. Kolme neitokaista sitten luokseni ilmestyi. Oli kyllä todella mukavaa viettää tällainen pienimuotoinen tyttöjen ilta. Juoruttiin, syötiin ja juotiin, sekä kuunneltiin musiikkia ym... Myöhemmin mentiin Kustaa Vaasaan istumaan ja saatiin sinne miespuolisia kavereita seuraksemme.

Olimme varmasti baarihenkilökunnan mieluisimpia asiakkaita... Ensimmäinen meistä meni tiskille: "kaksi vettä ja kahvi". Seuraavakin taisi tilata kahvin. Pöydässä sitten tytöt puhui tyttöjen juttuja ja miehet taisivat puhua työkaluista... Kotiin vievässä metrossa istuin jo ennen puolta kahtatoista... Kivaa oli kuitenkin!

Tässä vasta matkalla baariin

Tässä illan viimeinen kuva ennen kotiin lähtöä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti