tiistai 9. lokakuuta 2012

Syntymäpäivä!

Tänään olen ollut hyvin, hyvin väsynyt.... Vanha ja väsynyt. Ja vähän huono olokin on vaivannut, sillä eilen tuli mässäiltyä kaikennäköistä ihmeellistä ja tänään olen vielä jatkanut samalla linjalla...

Tämän päivän synttäriherkut:
Tuo torttu on ihan kamalaa... :(

Sain äidiltä sähköpostin kautta onnittelut ja nyt on hyvä hetki unohtaa kaikenmaailman kirjesalaisuudet sun muut. Tässä pätkä viestistä:

"Silloin tuli ensilumi, kun olit syntynyt.  Menin sandaalit jalassa ja mekko päällä sairaalaan.  Pois lähtöä varten minulle tuotiin talvikengät ja takki.  Olit pieni ja laiha. Sinä kasvoit nopeasti.  Söit jatkuvasti, koska vatsassa ei ollut tilaa kasvaa .  Olit perätilassa ja tuntui, että pääsi tulee palleasta ulos, se oli varmaan syy, miksi synnyit vähän ennenaikaisesti."


Olin kaksi viikkoa etuajassa ja muistaakseni 48cm ja noin 2700g. Ulos äidistä tupsahdin takapää edellä ja ihan normaalia reittiä (ei keisarinleikkausta). Näin 32 vuotta myöhemmin, syön yhäkin jatkuvasti. Lapsuus meni kyllä niin, että suorastaan pelkäsin ruokaa, mutta joskus lukioaikoina ruoasta tuli ystävä.

1 kommentti: