keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Joulua tuli vietettyä

Tai no, tänään on Tapaninpäivä, joten joulun vietto jatkuu yhä!

Äiti tuli luokseni lauantai iltana. Otettiin ilta ja aatonaatto ihan rennosti. Juotiin glögiä ja mamma teki uuniriisipuuroa jne... Aattoaamuna laitettiin itsemme valmiiksi ja ajeltiin veljen perhettä tapaamaan. Lapset olivat hieman hermostuneen oloisia, kun Joulupukin odotus oli niin kovin jännää puuhaa.

Veljen perheen joulukuusi
Joulutonttuja

Katseltiin joulurauhan julistus ja sitten ajettiin ystäväni luokse Siltamäkeen. Syötiin siellä vähän keksiä ja juustoa ja sitten piti taas lähteä rientämään. Haettiin koira kotoa ja suunnattiin Kangasalle joululaulut autostereoissa soiden. Nekkukin yritti vähän laulella mukana...

Perille päästyämme saimme istua samantien joulupöytään. Syötiin hyvin ja sen jälkeen jaettiin lahjat.

Sain ihan kivan kasan lahjoja! Mm. turvasuihke, suklaata, rahaa, niskojen hierontalaite, tyynyt, lautasia ym...
Nekun lahjoin ennen kuin rupesimme syömään
Koiraneiti oli hyvin mielissään omista lahjoistaan!

Äiti meni avokkinsa kanssa nukkumaan hyvissä ajoin ja minä jäin katselemaan Joulutarinaa TV:stä.

Mamman kuusi ei ollut erityisen tuuhea...


Joulupäivä aloitettiin rennosti, mutta hyvin väsyneinä! Vähän päivemmällä ajettiin Tampereelle ja otettiin täti puolisoineen kyytiin ja jatkettiin matkaa Reuharinniemeen. Käytiin siellä moikkaamassa serkkua ja hänen avokkiaan ja heidän uutta pientä perheenjäsentään:

Tarkoituksena oli käydä vielä haudoilla, mutta ei kertakaikkiaan jaksettu!! Sitten mentiin taas syömään äidin luokse. Tällä kertaa joulupöydän ääreen olivat saapuneet myös äidin avopuolison lapset. Syönnin jälkeen pakkasin kamat ja koiran autoon ja suunnistin tuulen ja tuiskun läpi takaisin Helsinkiin.

Tänään piti ottaa vielä muutamat jouluiset kuvat kotona:

Sain jouluaattona kaveriltani tällaisen koristeen. Ihan itse oli tehnyt. Äitikin sai ja vei sen omaan kuuseensa roikkumaan.
Mummun vanha enkeli
Tämä on myös mummun vanha (vähän rikki jo...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti