lauantai 28. joulukuuta 2013

Jouluna ja joulun jälkeen

Tämä joulu meni pitkälti auton ratissa. Äiti tuli luokseni aaton aattona illalla. Aattona päivällä menimme veljeni perheen luokse istumaan ja syömään konvehteja, sekä katsomaan lasten hihhulointia. Sen jälkeen ajelimme äitini miesystävän tyttären luokse syömään jouluateria. Sieltä sitten äidin kanssa minun luokse avaamaan lahjoja. Sitten suunnistin ystäväni luokse, josta matkasimme yhdessä kaveripariskunnan luokse syömään toinen jouluateria. Ja sieltä menin ystäväni luokse yöksi. Joulupäivänä palasin takaisin kotiin ja pistettiin kamat kasaan ja lähdettiin äidin kanssa Kangasalle. Söimme joulupäivän aterian äidin luona ja otettiin rennosti. Tapaninpäivänä ajelin Lempäälään katsomaan kaveripariskunnan uutta kotia ja heidän vauvaansa ja tietysti sain vähän herkkuja. Sieltä ajelin Tampereelle ja hain tätini ja hänen puolisonsa ja sitten ajelimme serkkuni luo. Siellä rapsuteltiin kissoja ja vähän nautittiin konvehteja. Sitten taas äidin luo ja rentoutumista elokuvia katsellen. Perjantaina kävin moikkaamassa yhtä kaveriani ja sain vähän herkkuja. Sitten äidin luo pakkaamaan kamat kasaan ja tulin kotiin. Tänään oli vuorossa pitkään nukkumista, Jumbo ja Itis...

Veljen luota



Nyt on saanut tarpeekseen laatikoista ja kinkusta! Myöhäisempi jouluaatonateria oli vähän tavanomaisesta poikkeava, joten siitä täytyy oikein erikseen mainita. Hirven vasaa, valkosipulikermaperunoita, lanttu- ja porkkanalaatikkoa, itse tehtyä rosollia ja halloumisalaattia. Hirveä en ole ehkä aikaisemmin syönyt, nyt söin ja tykkäsin! Porkkanalaatikosta en ole aiemmin pitänyt, mutta sehän sopi todella hyvin hirven kanssa! Rosollia olen aina inhonnut, mutta tätä rosollia otin jopa vähän lisää! Salaattia oli ihana saada turvottavien laatikoiden ylensyönnin jälkeen ja halloumi on todella hyvää!

Ulkoilut ja kuntoilut ovat jääneet muutaman viime viikon aikana melkein kokonaan paitsioon kiireen, huonon kelin ja flunssan takia. Nyt on flunssasta tervehdytty ja ainakin joulukiireet takana, joten enää ei ole muuta syytä jättää juoksulenkkiä väliin kuin vesisade! Tämän päiväisen Top-Sportin visiitin jälkeen juoksemista ei pysty estämään enää edes lumi ja jää. Minä meinaan menin ja hommasin Icebug-nastalenkkitossut!

Näillä voi juosta vaikka peilijäällä, eikä haittaa, vaikka joutuisi kipittämään välillä kuivalla asfaltilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti