maanantai 30. joulukuuta 2013

Raketit vit*uun!!!

Taas on se aika vuodesta, kun moni saa pelätä, täristä surkeana sängyn alla ja vieläpä monta päivää, vaikka toisin pitäisi olla...

Lain mukaan raketteja saa ampua 31.12. klo 18.00 alkaen ja paukuttelu tulee lopettaa klo 02.00 1.1. Lain mukaan vielä pitäisi asioden olla ihan ok, mutta ei ole... Koira on jo aivan kauhuissaan, sen verran kovaa jytisee.


Miksi tätä lakia on niin uskomattoman hankala noudattaa?! Miksi raketteja pitää myydä ennen 31. päivää? Miksi raketteja pitää ylipäänsä myydä ollenkaan?! Taas moni menettää näkönsä, sormensa, mahdollisesti jopa henkensä... Ja tietysti myös luonto roskaantuu, omaisuutta hajoaa, ynnä muuta "mukavaa".

2 kommenttia:

  1. Ihmetelly kans tätä myyntiaikaa... Mut ite jos bongaan räjäyttelijöitä niin heti vaa poliisille puheluu, ei ne lujaa sen rakettikassinsa kans pääse ellei haluu jättää sitä jälkeensä... Itse ostin ekaa kertaa ikinä jotai pientä räjäyteltävää ku tää on viimenen uusivuosi suomessa ja aattelin sen kunniaks pistää :) mut sillonki vaan sen 00:00-00:30 ajan ja sit siivottuani painuu takas sisälle... Nyt ei oo muute hankia johon niitä raketteja pystyttää joten mitenkäs kehvelissä mä tän homman toteutan?

    VastaaPoista
  2. Minnekäs meinasit lähteä, jos tää on viimeinen uusi vuosi Suomessa?

    VastaaPoista