maanantai 13. tammikuuta 2014

Viikonlopun kuviot

Lauantaina tuli vain nyhjättyä yksin kotona ja vähän siivoiltua, mutta sunnuntai sentään oli vähän tapahtumarikkaampi.

Aikaisin aamulla, varmaan puoli neljän aikaan piti herätä kesken unien stressaamaan ja murehtimaan. Aikani pyörittyä sängyssä, alkoi seinänaapurin asunnosta kuulua musiikkia, hiljaisella tosin, mutta se häiritsi minua silti erittäin paljon. Varmaan joskus puoli viiden, viiden aikaan nukahdin ja sitten en tiedä, että oliko kyseessä todella selvä uni, jossa kävelin unissani, vai kävelinkö unissani ihan oikeasti... Muistan pienen välähdyksen, jossa seison eteisessä ja karjaisen oikein kunnolla kohti naapurin ja minun välistä seinää, että "HILJAA! S*ATANA!!!" Se vaan tuntui jotenkin niin samalta kuin se, kun kerran esiteini-ikäisenä kävelin unissani. Siitä muistan pienen välähdyksen, kun olin kylpyhuoneessa pyykkitelineen luona ja yritin etsiä pimeässä epätoivoisesti alushousuja. Muuten en sitten ole unissani kävellyt ja muutenkin olen nukkunut aina hyvin hiljaa ja paikoillaan pysyen.

Päivällä vetäisin päälleni lenkkivarusteet ja pääsin käyttämään ensimmäistä kertaa uusia Icebug-nastalenkkitossujani. Menimme Nekun kanssa Itäkeskukselle vastaan kaveriani ja siitä lähdimme yhdessä kävelemään kohti Myllypuroa. Kaverinikin meinaan halusi päästä näkemään myrkkykukkulan. Nekku ja minä käveltiin noin seitsemän kilometriä. Hieman alkoi taas oikeaan jalkaan sattuma. Sekä nilkan tienoille että takareiteen. Icebugeistani täytyy sanoa sen verran, että hyvät olivat! Kokeilin pikkupätkän juostakin ne jalassa, eikä lipsunut yhtään.

Nämä kuvat ovat hieman parempia kuin viimekertaiset... Näissäkin vähän tuntuu syvyysvaikutelma kärsivän.
Lenkin jälkeen kävimme kaupassa ja teimme ruokaa. Sitten katsoin Finnkinon sivuilta meille sopivan elokuvan, joka täytti meidän aika- ja paikkavaatimuksemme. Sitten lähdimme kohti Vantaan Jumboa ja Flamingoa. Teimme pikkuisia ostoksia ja siirryimme elokuvateatterin puolelle. Elokuvat, mikä ihana tekosyy ostaa säkillinen irtokarkkeja!! Sain (taas) veljeltäni lahjaksi Finnkinon vapaalippuja, joten niillä kuittasimme elokuvaillan. Elokuvaksemme valikoitua "Ainoat oikeat". Suomalainen romanttinen komedia... Ennakko-odotukset eivät olleet pilvien tasolla, mutta hyvähän se sitten kuitenkin oli! Sai nauraa!

Ainoat oikeat
Ainoat oikeat (2013)
Lajityyppi: Komedia, romantiikka, kotimainen
Levittäjä: Nordisk Film
Ensi-ilta27.12.2013
Kesto: 1h 56 min
Ikäraja: 7
Finnkinon Kuukauden elokuva tammikuussa 2014!

Hanna (Anna-Maija Tuokko) on kolmekymppinen helsinkiläinen sinkkunainen, jonka elämä on ihan mallillaan. Hänellä on hyvä työpaikka ja rakkaita ystäviä, ja hän on jo melkein lakannut odottamasta, että löytäisi koskaan elämänsä miehen.

Eräänä yönä Hanna törmää Markukseen (Ilkka Villi), tummaan muukalaiseen, joka vie häneltä jalat alta. Mutta ennen kuin Hanna ymmärtää löytäneensä vihdoin unelmiensa prinssin, mies katoaa jäljettömiin.

Hanna yrittää maanisesti löytää Markusta, mutta saa muuta ajateltavaa, kun hänet lähetetään työkomennukselle Lahteen. Hannan asiakas on auto-onnettomuudessa pahasti loukkaantunut Ismo Majuri, Suomen pääministeri (Antti Reini). Kun kuntoutuskausi on ohi, Ismo ja Hanna palaavat Helsinkiin ja alkavat seurustella. He yrittävät pitää suhteensa salassa, mutta päätyvät juorulehteen. Jonkin ajan kuluttua Hanna tapaa yllättävissä merkeissä Markuksen uudelleen. Hannan on valittava, kumpi hänen elämänsä miehistä on se ainoa oikea.

Kopioitu Finnkinon sivuilta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti