torstai 2. tammikuuta 2014

Uuden vuoden toiveet

Uuden vuoden lupaukset eivät ole osa minun elämääni, mutta aina kannattaa elää toivossa! Eli uudelta vuodelta toivon paljon hyvää! Jokunen asia on mennyt vuonna 2013 paremmin kuin vuonna 2012, mutta jotkut asiat vaan tuntuvat junnaavan siellä suon pohjalla ties kuinka monetta vuotta, eikä sieltä vaan pääse ylös, vaikka kuinka yrittäisi ja räpiköisi ja huutaisi apua tai yrittäisi unohtaa koko asian...

Vuosi 2013 oli pääpiirteissään tällainen:
Yrityksen lopettaminen ja burn out, pidempi sairasloma, joka osui mukavasti kesälle, Ruotsin reissu, Kosin reissu ja Turkin minireissu, pientä seikkailua niin jalkaisin, pyörällä, kuin autolla, liikunnan ottaminen osaksi elämää, nukutus, jonka aikana pääsin eroon viimeisistä viisudenhampaista, uusia ystäviä, uuden alan opiskelu, hyviä keikkoja ja illanviettoja, liian vähän rahaa, epäonnea rakkauden saralla, kolme kuumeista flunssaa ja monia vähäunisia öitä (stressiä ja ikävät naapurit).

Vuosi 2014 saisi pääpiirteissään olla tällainen:
Vielä lisää opiskelua, mahdollisimman paljon matkustelua (Ruotsin bilereissu luvassa pääsiäisenä) ja pientä reissausta myös kotomaassa, isompi voitto jostain Veikkauksen pelistä, terveyttä, vakava parisuhde, enemmän aikaa ystävien kanssa ja vaikka vieläkin lisää uusia ystäviä, omistusasunto, jota voisin itse remontoida, paljon seikkailuretkiä, lisää intoa liikkumiseen, hyviä keikkoja ja kotibileitä, uusi parempi hallitus Suomelle, yleisesti ottaen paljon hyvää onnea!!!


Vuoden vaihtumista tuli juhlittua kahden drinkin ja viiden kaverin, sekä yhden koiran voimin omassa kodissa. Valoimme myös tinat. Koti tyhjeni jo hyvissä ajoin ennen kuin vuosi vaihtui, joten vuoden vaihtuessa ei keksinyt mitään muuta järkevämpää tekemistä kuin pussailla koiraa ja vilkuilla ikkunasta raketteja, sekä esittää mielessään toiveita uudelle vuodelle.

Tällaisia meidän tinoista tuli. Vaikuttaisi siltä, että tulemme kaikki saamaan rahaa ja tekemään yhteisen reissun johonkin Kenian safarille tai korkeasaareen, sen verran eläinvoittoista meininkiä. Itse sain kirahvin/jonkun vähän rivomman puoleisen jutun...
Pelottaa!! Rakettien pauke alkoi useampi päivä ennen uuden vuoden aattoa ja se on jatkunut vielä tänäänkin...

1 kommentti: