lauantai 29. lokakuuta 2011

Avajaismekko ja avajaiset

Nyt on sitten liike avattu kaikelle kansalle! Aika hiljainen päivä oli, mutta sain sentään edes jotain myydyksi! Helsingissä oli vähän kaikennäköisiä messuja, joten se varmaan verotti asiakasmäärää. Kiitoksia kuitenkin kaikille kävijöille, jos satutte tätä lukemaan! Ja kiitoksia avajaislahjoista!

Järjestin arvonnan, jonka 1. palkinto oli 25€:n lahjakortti ja 2. palkinto 10€:n lahjakortti. Arvoin kotiin päästyäni voittajat ja sen voin kertoa, että arpaonni suosi miehiä. Nyt pitäisi taiteilla jotkut erinomaisen hienot lahjakortit ja postittaa ne voittajille. Avajaisissa sai myös alennusta. Kaikki valmisvaatteet ja-asusteet olivat -25%. Suunsakin sai makeaksi. Tarjolle olin pistänyt pipareita, täytekeksejä, hedelmätoffeeta, sekä mehua.

Tältä näytti avajaisiin tekemäni mekko. Hieman ryppyyn meni päivän aikana, olisi pitänyt ottaa kuvat aamulla...



Pashminahuivi pääsi mekon kaveriksi, sillä ei sitä näin syksyllä viitsi ilman mitään lämmikettä kulkea.

Huomenna voisi olla tekemättä töitä ja yrittää levätä! Viimeyön unisaldo oli jotain kolme tuntia... Maanantaina on pikainen asiakastapaaminen ja sitten täytyy mennä hoitelemaan vähän asioita joka puolelle. Tiistaina on taas liike auki.

Tässä vielä vaateliike/ompelimo margaritan aukioloajat, että osaatte tulla oikeaan aikaan paikalle! Ja ettei vaan pääse itseltäkään unohtumaan, milloin pitää olla töissä :)


Ma: vain ajanvarauksella
Ti-to: 11.00-17.00
Pe: 10.00-15.45
La: 11.00-14.00

http://www.ompelimomargarita.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti