lauantai 22. lokakuuta 2011

Hienostelu perjantai ja löysistely lauantai ja kaikkea muuta mukavaa

Perjantain tyylilyyli:
Takki ja hame: itse tehty/ompelimo margarita, laukku: (vintage) Huutonet, kengät: (Clarks) Kenkämarski, korvakorut: KappAhl. Ostin tuon kurpitsalyhdyn ulkotiloja varten, mutta en ole uskaltanut sitä pihalle viedä, kun en haluaisi taas tulla kurpitsalyhdyn ryöstön uhriksi!
Piti laittaa hiukset jotenkin mahdollisimman paljon päänahkaa peittävästi, kun pää oli niin likainen... Tuli sitten kyhättyä tällainen kampaus. Minulla on niin kapeat kasvot, että ei taida tällainen korkeammanpuoleinen kampaus olla paras valinta, mutta onko sillä niin väliä...
Hiuskukat: H&M. Takatukka on jotenkin omituisesti sykeröllä ja pinnitkin sojotti miten sattuu koko päivän.

Lauantain löysäilijä:
Takki: Juunappa, tunika: H&M, kengät: (Dr. Martens) Kenkämarski, laukku: (vintage) Huutonet, karvainen eläin: Nokian maaseudulta hankittu noin 8,5 vuotta sitten
Tästä hyvästä kuvasta näkee selvästi, miltä tuo tunika näyttää! No kerrotaan sen verran, että se on musta ja villasekoitetta, sekä mukava päällä.
Nyt on niiiin puhdas tukka, ettei sitä tarvi paljoa laittaa...

Ohhohhoijakkaa! On vaan niin väsynyt koko ajan. Ei saa illalla unen päästä kiinni, eikä sitten saa itseään aamulla sängystä ylös. Minun piti tehdä koko viikonloppu ahkerasti töitä, mutta eihän siitä työnteostakaan meinaa tulla mitään, kun pääsee lähtemään kotoa vasta joskus kahden aikaan. Pari tuntia jaksaa jotain vääntää ja sitten iskee niin armoton väsymys, että on pakko lähteä kotia kohti. Kotona sitten vaan istun tietokoneella tai telkkarin edessä ja syön, syön ja syön. Syön koko ajan ja kauheita määriä... Kohta en saa vaatteitakaan mahtumaan päälle. No, josko vähän tasaantuisi edes nuo syömiset, kun aloittaa säännöllisen työnteon... Toisaalta odotan ihan innolla, kun alkaa nuo yrityksen säännölliset aukioloajat. Tulee jotain rutiinia elämään, eikä voi jäädä maleksimaan ja vetkuttelemaan kotiin, jollei oikein mikään huvita, vaan se on vaan mentävä ja tehtävä!

On ruvennut harmittamaan, etten antanut Vantaalle pahemmin mahdollisuuksia, kun olin kämppää etsimässä. Ajattelin vain, että lähelle merta, Espooseen tai Kirkkonummelle. Nyt kun olen nähnyt Espoota jonkin verran, on se hieman ruvennut tökkimään. Jotkut paikat sielläkin ovat upeita ja kelpaisivat minulle kotipaikaksi, mutta enimmäkseen kyseinen kaupunki ei enää viehätä minua. Kirkkonummesta taas pidän kovasti! Ihana paikka ja hyvät palvelut. Kulkeminen Helsinkiin tuntuu menevän hujauksessa, mutta todellisuudessa se vain TUNTUU siltä. Enhän minä ehdi päivän aikana tekemään paljon muuta kuin siirtymään paikasta toiseen ja ensi kuussa kun hankin seutulipun ja rupen käyttämään julkisia, tulee matkaaminen kestämään vielä kauemman aikaa. Vantaalta kulku olisi käynyt nopeammin ja halvemmalla. Myös jotkut osat Helsingistäkin kelpaisivat asumiseen. Plääh! Eipä se muutto taida kuitenkaan onnistua aikapäiviin, niin kallista ja hankalaa touhua se on. Eikä asumisoikeusasunnosta muuttaminen ole kivaa puuhaa, kun irtisanomisaikakin on kolme kuukautta... Harmittaa, kun kukaan ei suostu lähtemään edes kyläileen luokseni tänne Jumalan selän taakse... Mää haluan muuttaa!!

Että tällaista tällä kertaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti