perjantai 28. lokakuuta 2011

Viimeinen päivä ennen avajaisia

Nyt pitäisi jo melkein mennä nukkumaan, mutta ei onnistu! Kauhea paniikki päällä! Huomenna alkaa uusi elämä! Toivottavasti tulisi hyvin porukkaa avajaisiin, ettei heti tarvitse masentua ja kuvitella, että tämä oli nyt tässä...

Päiväni lähti tänään käyntiin hiusten värjäämisellä. Kokeilin sellaista sekoitusta, johon tuli noin 2/3 hennaa, 1/3 cassiaa ja kamomillateetä. Hyvältä, eli aikas oranssihtavalta se näyttää tällä hetkellä, mutta niin se on yleensä näyttänyt aina heti värjäyksen jälkeen. Sitten muutaman päivän kuluttua se on syventynyt tylsän punarusehtavaksi. Toivottavasti tämä oranssihtava väri nyt pysyisi!

Kun sain hiukset värjättyä ja itseni laitettua, lähdin ruokakauppaan, bensa-asemalle ja matkahuoltoon. Isä oli lähettänyt minulle hienon itse tekemänsä standin matkahuollon kautta ja tänään se oli tullut perille. Isä oli tehnyt minulle myös jonkinnäköiset teipit liikkeen ikkunaan kiinnitettäväksi ja pistänyt ne postiin jo varmaan kolme päivää sitten, mutta eipäs posti ole niitä vielä tuonut perille... No, pistin sitten pari pikkukylttiä ikkunaan näin aluksi.

Maalattua takorautaa ja korkkitaulu
Laitoin standin jo huomista varten valmiiksi. Nyt se odottelee aamuista pihalle nostoa!

Vihdoista viimein sain aikaiseksi pestä liikkeen ikkunat, hyvä minä! Nyt niistä näkee läpi. Kauheat raidat vain jäi... :D Ihmiset olivat jo matkalla baariin, kun minä se vaan jynssäsin ikkunoita. Sain parit ihmettyneet katseet...

Nyt on hyvä ukon ja akan katsella kadulle... paitsi että heillä ei ole päätä...

Sain avajaisiin tulevan mekkonikin valmiiksi. Ja omasta mielestä siitä tuli kovin hieno! Jee!

Tänään olen köyhyyteni ja lähes tyhjien ruokakaappien vuoksi joutunut syömään jotain sellaista, mitä ei juurikaan tule suuhunsa laitettua. Koiranruokaa ja tonnikalaa. No okei, koiranruoka on yhtä kuin valkoista riisiä... En nykyään enää pahemmin riisiä syö, enkä varsinkaan valkoista. Se kuuluu minun piskini ruokavalioon raa'an lihan, pakastevihannesten ja kuivaruoan lisäksi. Tonnikalakaan ei pahemmin enää innosta, mutta yksi purkki oli tullut hankittua sitä varten, jos tekisin pizzaa sellaisille vieraille, joille ei punainen liha kelpaa. Mutta eipä sitä taida kukaan minun luokseni eksyä, kun asun täällä liian kaukana, joten ei tarvi miettiä mitä vierailleni tarjoaisin.

Valkoista riisiä, tonnikalaa, kidneypapuja ja juuston jämät, kera pippurisekoituksen, paprikajauheen, suolan ja sipulijauheen. Ihan kelvollista pöperöä oli!

Tältä näytin tänään:

Neule: Seppälä, hame: itse tehty/ompelimo margarita, kengät: Seppälä, laukku: (vintage) Huutonet, hiuskukka: H&M, silmälasit: Tyylikatse. Korvakorut ei näy kuvassa, mutta nekin olivat mustavalkoraidalliset.

Huomenna on vaateliike/ompelimo margaritan avajaiset! Tulkaa kaikki paikalle!! http://www.ompelimomargarita.com/

4 kommenttia:

 1. Voi ei Apua!!! Tuolla se nyt on tuo IHANA mekko kera korttimaiden!!! Älä vaan sano, että oot jo myynyt sen??? Oon tahtonut sen siitä lähtien, kun kesällä vilauksen näin.. Onhan se yhä myynnissä? Nyt meni yöunet :D

  VastaaPoista
 2. Tein niitä yhden kappaleen jokaista kokoa koosta 36 alkaen kokoon 46 saakka. 36 on mennyt vasta kaupaksi

  VastaaPoista
 3. Juurikin tuo 36 :) mutta ainahan pienennettyä saa.. Onko mekko minkä hintainen ja mitä kangasta?

  VastaaPoista
 4. 80€ ja polyesterisatiinia http://www.ompelimomargarita.com/tuotteet.html?id=6/

  VastaaPoista