maanantai 19. maaliskuuta 2012

Viikonlopun viettoa ja koiran mahapöpöjä

Oho, mulla oli taas kiva viikonloppu! Onpas tämä nyt outoa, kun on koko ajan mukavaa! Ainoa asia mikä enemmänkin suretti ja huoletti, oli neiti koira! Sillä on ollut nyt viikon maha kuralla ja ruokahalut hieman kateissa. Viime viikolla tuli testattua auttaako madotus, mutta ei se auttanut. Tänään käytiin eläinlääkärillä ja pienen tutkiskelun ja minun kertoman perusteella lekuri tuli siihen tulokseen, että kyseessä on todennäköisimmin vain joku normaali usein keväisin pörräävä mahapöpö. Nekku sai jotain perusvatsalääkettä kolmeksi päiväksi ja hieman tiukemman (ja myös kalliimman) ruokavalion ohjeet. Lähdin sitten eläinlääkäriltä kauppaan osteleen koiralle ja itselleni ruokaa. Koira sai kaupasta tuliaisiksi broilerinjauhelihaa, raejuustoa, asidophilus-piimää ja riisiä. Nyt sitä pitää ruokkia joku 5-6 kertaa päivässä ja antaa kerralla vain hyvin pieni annos. Herkkutikun saan antaa kun lähden kotoa, koska Nekku on niin tottunut siihen, muuten se jäisi haukkumaan... Jollei maha ole keskiviikkona kunnossa, saa piski antibioottikuurin. Kovin iloinen, virkeä ja leikkisä tuo otus on ollut koko ajan, mutta silti olen ollut todella huolissani siitä koko ajan.

Mutta kiva viikonloppu oli muuten! Lauantaina sain yhden kaveripariskunnan tekemään tupatarkastuksen luokseni. Siinä sitten hörpittiin hieman "virvokkeita" ja höpistiin kaikenmoista ja kuunneltiin musiikkia. Sitten hypättiin taksiin ja suhautettiin Lepakkomieheen. Siellä soitti Rejected, Basementones ja Flesh Roxon. Kuvia ei tullut baarissa räpsittyä, eikä bändejäkään tullut sen tarkemmin katseltua, lavan edusta oli kuin sauna. Alkuillasta rupesi väsyttämään niin paljon, että hyvä etten pöytään nukahtanut. Loppuillasta jaksoi taas paremmin ja pilkun aikaan melkeinpä rupesi harmittamaan, kun ei olisi vielä huvittanut lähteä kotiin.

Sunnuntaina tuli loikoiltua pitkään sängyssä sekä mussutettua pizzaa ja vietettyä vähän aikaa Kivikossa ja yhden kaverin luona Sörnäisissä. Sörnäisten plikan kanssa käytiin ensin Iltakoulussa limuilla.

Lauantai illalta löytyy yhteensä neljä kuvaa, mutta en viitsi kavereitten kuvia pistää esille tänne, kun en tiedä haluavatko he sitä, joten laitan vain leikkisästä vatsapöpöpotilaasta kuvan:


Ja pistetään vaikka vielä Rejectediäkin. Biisi on nimeltään Drink&Fight

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti