lauantai 7. huhtikuuta 2012

Ohhoh ja voi voi...

Tällä viikolla mieliala on hyppinyt surkeasta iloiseen ja taas tosi kurjaan... Saa nähdä, ehtiikö se vielä pompsahtaa sinne hymyileväisen mielialan puolelle, toivotaan parasta ja pelätään pahinta ja sitä rataa. On nyt vaan ollut vähän kaikennäköistä... Ei siitä sen enempää.

Ekopaastoni on hieman kärsinyt näistä mielialan laskuista ja myös siitä, että välillä on unohtunut eväät kotiin ja on pitänyt kauhealla kiireellä käydä ennen töihin menoa hakemassa lähikaupasta jotain helppoa ja halpaa. No, eipä minun mitenkään täydellinen tässä "paastossani" pitänyt ollakkaan. Ihan suht hyvin on loppujen lopuksi mennyt. Tällä viikolla varsinkin, on tullut vaan mässytettyä kaikkea herkkua vähän liiankin kanssa. Ajattelin, että tämä viimeinen viikko saisi olla oikein todella tiukan kurin viikko, mutta ei se sitten onnistunut. Tälläkin hetkellä pussi Tupla Shuffle Paloja nenän edessä.

Eilen oli sellainen ahdistus, ettei pahemmin kotona viihtynyt. Iltapäivän vietin veljen lasten seurassa ja alkuilta meni kaverin luona Sörnäisissä. Kaverin kanssa käytiin hakemassa R-Kioskilta jotkut eineshampurilaiset ja suklaata. Hampurilaisten kanssa syötiin kaikkia hyviä lisukkeita ja sitten suklaata niin paljon päälle, että tuli öklö olo.

Huomattavasti vähemmän olen tämän ekopaaston aikana herkutellut ja syönyt lihaa kuin tavallisesti, että kai sitä nyt voi hieman tyytyväinen olla itseensä... Yritän kovasti jatkaa samaa linjaa vastaisuudessakin, mutta täytyy tehdä oikein tuplamäärin töitä onnistumisen eteen, jos tuo mieliala nyt eräiden syiden takia uhkaa taas lähteä matkaamaan pakkasen puolelle.

Tämän vuoden piti olla ihan huippu, joten jollei kohta ala ihan itsellään hymy nousemaan huulille, se pitää varmaan tekemällä tehdä!

Ja sitten taas uusi surkea juttu! :D Kauan olen haaveillut näistä:
Voi miksi en hankkinut tällaisia ihania Dr. Martenseja silloin, kun niitä vielä jossain näkyi myytävänä. Nyt en löydä, varsinkaan näitä punaisia, enää mistään. Yhyy! Oi, oi, voi voi... TAHTOO!!

Eilen yritettiin kaverin kanssa piristää surkeaa mielialaa kuuntelemalla iloista musiikkia, esim. skata.

The Valkyrians: Rankin' Fullstop
The Valkyrians: Do You Really Wanna Know?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti