sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Wiikonloppua, waatteita ja Waltikkaa

Perjantai-illan vietin siis ihan vaan kotona, ei tullut mentyä katsomaan Melrosea. Illalla kävin vaan pakkaamassa liikkeellä myyntikamat ja kaupasta piti hakea vähän herkkuja.

Lauantaina lähdin päivällä ajelemaan kohti Valkeakoskea ja Hotelli Waltikkaa. Jälleen kerran menin kyseiseen tapahtumaan (Rock'n'Roll Ball) ihan vaan myymään. En enää edes muista milloin viimeksi olisin ollut siellä hippailemassa. Ei mitenkään erityisen huikea myynti ollut illan aikana, mutta edes jotain sain kaupaksi. Sain myös jotain ostetuksi... Uudet vanhat kultakengät. Tamperelaista tuotantoa 70-luvulta. Sovitin niitä äsken jalkaani ja toinen meni hieman rikki, mutta varmaan aika helppo ja nopea homma suutarille.


Waltikassa oli muitakin tyyppejä kuin vain ihmisiä:

Tässä vähän minun rekkejäni:
Ompelimo margaritan rekit tunnistaa siitä, että ne ovat (liian) täyteen ahdettyja ja värikkäitä... :D
Yöllä kun ajelin kotiin, ajelin aikas vauhdikkaasti... Helsinkiin päästyäni rupesin vähän tarkemmin seuraamaan nopeusrajoituksia. Onneksi, sillä heti sain poliisimaijan perääni, se ajoi aivan kiinni minussa jonkin aikaa ja sitten lähti omille teilleen. Pikkuisen myöhemmin huomasin, että perässäni oli poliisiauto ja mokoma pisti punaiset valot vilkkumaan. Se olikin elämäni ensimmäinen kerta, kun poliisi pysäytti ja puhallutti. Oli se vaan niin jännää. Onnistuin onneksi löytämään valtavasta ja täyteen ahdetusta käsilaukustani lompakon ja ajokortin. Pilliin puhalsin niin kovaa, että alkoi ihan heikottaa... Poliisisetä toivotteli illan jatkot ja minä pääsin huristelemaan kotiin.

Minun petikumppanini
Yhdessä välissä kerkesin taas väsäilemään itselleni uusia vaatteita ja korjailemaan vanhoja. Tässä osa:

Waltikan reissun asu. Ohut villapaita, Dr. Martensin kiilakorot ja uusi itse väsäämäni hame
Itse tekemäni raitamekko ei toiminut mekkona, joten tein siitä hameen. Paidan tein kivasta ja aika laadukkaasta joustovillasekoitekankaasta. Satiininauha vyötärölle vielä rusettiin.

Samasta joustovillasekoitekankaasta tehty hame
Edessä ja takana on laskokset
Samasta kankaasta väsätyt paita ja hame yhdessä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti