sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Äitienpäivää

Olisikohan tämä elämäni ensimmäinen äitienpäivä, jota en vietä äidin kanssa... :( Mamma palasi tänään Skotlannin reissulta. Jollei olisi ollut matkalla, olisin varmaan käskenyt äitin Helsinkiin viikonlopuksi.


Eilen yksi kaveri sai houkuteltua minut lähtemään baariin, pois kotoa nyhjäämästä ja hieman piristymään. Tapasin paljon uusia ihmisiä ja oli oikein kiva ilta! Joskus kannattaa poistua kotoa! Suuntavaistoton-Sanna ei halunnut lähteä yksinään etsimään yöbussin lähtöpaikkaa, joten päätin lähteä kaverin luokse yöksi. En ole näköjään ainut eksyilijä maan päällä... Iso Roobertinkadulla oli se baari, missä iltaa vietimme ja Nosturille päädyimme, kun lähdimme metsästään taksia, eli aivan vikasuuntaan mentiin... Sinne sitten soitimme taksin.

Tänään käytiin vähän ajelemassa pitkin ja poikin samaisen kaverin kanssa. Käytiin hakemassa Pukinmäestä pizzaa ja mentiin Savelaan johonkin puistoon syömään ne ja sitten Oulunkylään kahvilaan ja Pikkukosken rantaan ihmettelemään kurnuttavia sammakoita.

2 kommenttia:

  1. Sun äitis tuli skoteista tänään ja mun äiti just lähti tänä aamuna :D Ei sen niin väliä äitienpäivän kannalta koska ite oon Irlannissa.. lensipähän pari tuhatta kilsaa lähemmäksi :D

    VastaaPoista