sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Lama on ohi!! Soittakaa nolla nolla nolla!

Paitsi nykyään hätänumero on 112... Ja sehän olisi vaan hyvä, jos lama olisi ohi, mutta jos Lama soittaa viimeisen kerran livenä, ei se ole yhtään hyvä juttu!

Eilisillan vietin parin kaverin kanssa Tavastialla. Väkeä oli kuin pipoa, sillä keikka oli loppuunmyyty. Melkein jäin ilman lippua, mutta sitten vaan yhtenä aamupäivänä satuin huomaamaan Tiketin sivuilla, että Laman Tavastian keikalle olisi muutama lippu myynnissä ja eikun lippua hankkimaan. Heti lipun maksettuani kävin uudestaan kurkkaamassa mikä oli lipputilanne ja silloin se olikin jo loppuunvarattu. Kävi hyvä säkä!!! Nolla nolla nolla oli ihan hyvä, mutta Lama oli huikea!! Ensimmäistä kertaa näin ne livenä ja ilmeisesti myös viimeistä. Tosin, eipä tämä ollut ensimmäinen jäähyväiskeikka kyseiseltä orkesterilta...

Tavastia, kuten oikeastaan jokainen muukin Helsingin keikkapaikoista, on ihan surkea!! Ensinnäkin Tavastialla on kallista ja toisekseen, lavalle on hankala nähdä. Me onnistuimme löytämään aika hyvän paikan yläkerrasta, sieltä jopa näki jotain. Kuvat eivät ihan hirveän hyvin onnistuneet sieltä otettuina, mutta onpahan edes jonkinnäköisiä kuvia!

Nolla nolla nolla
Saanko esitellä ystäväni, Emilia, niin ja Nolla nolla nollakin mukana kuvassa


Ja sitten oli vuorossa Lama:


Lama: Turpa kiinni ja nussi

Lama: Totuus löytyy kaurapuurosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti