tiistai 1. tammikuuta 2013

Tulihan juhlittua!

Lauantaina mentiin vähän isommalla porukalla Bar Chapliniin pelaamaan biljardia. Samalla tuli tietysti nautiskeltua hieman virvokkeita. Siitä sitten jatkettiin vielä Ravintola 3 Kaisaan. Eipä se ilta vielä siihenkään päättynyt, vaan sitten tultiin minun luokseni jatkoille. Ihmiset alkoivat joskus aamuyöllä/aamulla pikkuhiljaa katoamaan kämpältäni ja loppujen lopuksi meitä oli paikalla enää minä + kaksi muuta ja yli innokas koira tietysti. Ilta ei ollut minun osaltani ihan täysi menestys, vaikka kivaakin ehti jossain vaiheessa olla.



Sunnuntaina oli sitten aika kurja olo. Onneksi ei tarvinnut olla silloin pahemmin yksinään. Aamupäivällä ruvettiin vähän kokkailemaan kalapuikkoja ja harkitsemaan lähtöä. Minä hyppäsin auton rattiin ja ensin käytiin liikkeeltäni hakemassa vaatteet, jotka piti kuvata ja sitten jatkettiin Pohjois-Helsinkiin. Käytiin kaupassa ja sitten heitin yhden meistä kotiin ja me kaverin kanssa jatkettiin hänen luokseen. Ensin kokkailtiin ja syötiin (liikaa) ja sitten pääsin kuumaan kylpyyn lillumaan ja leikkimään kaverin lapsien kylpyleluilla. Sen jälkeen kaunistauduttiin ja ruvettiin supermalleiksi ja alettiin kuvata vaatteita nettiin. Illalla tulin kotiin ja sain vielä hetkeksi seuraa, kun yksi jatkoilijoista oli unohtanut reppunsa luokseni.

Maanantaina oli puolikuollut ja väsynyt olo, mutta ei auttanut mikään, taas piti lähteä liikenteeseen. Tällä kertaa määränpäänä oli Roihuvuori, jonne yksi kaveripariskunta oli hiljan muuttanut. Siellä meitä oli juhlimassa viisi kovaan ääneen kälättävää ja kikattavaa akkaa, sekä yksi flunssapotilasmies. Kokkailtiin tortilloja ynnä muita herkkuja ja kitattiin kuohuviiniä. Yhdellä meistä oli paketillinen erilaisia pikkuräjähteitä ja käytiin ne puolen yön tietämillä pamauttamassa. Itse katselin tosin vain vierestä... Muut jäivät Roihuvuoreen, mutta minun piti tulla koiraa hoitamaan. Kotona olin joskus ennen klo 3.30. Koira oli ihan iloisin mielin ovella vastassa ja suostui lähtemää pissalle ilman mitään ongelmia. Toivottavasti ei joutunut missään välissä pelkäämään ihan kamalasti!! Joskus neljän aikoihin vielä lämmitin ruokaa ja valoin tinaa. Tina lupaili joko onnea ja terveyttä tai yhtäkkistä suurta muutosta, pikkuisen lupaili myös rahaa. Tina saattoi yrittää myös varoitella samasta asiasta kuin vuosi sitten, että menen liikaa himojeni ja viettieni mukaan...

Tytöt antoivat minulle siiderit palkkioksi, kun voitin todella hienosti yhden vedon...

Herkkuja


Yksi meidän "ilotulitteista"


Panssarivaunut räjähtelee

Lepakko


Tänään iski yksinoloahdistus heti, kun sain silmät auki. Kun sain koiran hoideltua ja itseni ruokittua lähdin takaisin Roihuvuoreen. Lähdettiin melkein samantien pizzaostoksille ja ruvettiin katsomaan (sivusilmällä) jotain elokuvaa. Jokunen tunti siellä vierähti ja nyt olen taas kotona.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti