tiistai 19. helmikuuta 2013

Herkuttelua ja uintia

Kaksi viimeisintä viikonloppua on tullut vietettyä jossain ihan muualla kuin baarin hämyssä. Pari viikkoa sitten lauantaina kävin ottamassa kestopigmentoinnit silmiini ja eipä sitä viitsinyt pahemmin kotoa poistua silmät turvoksissa...  Viime viikonloppuna olin jo melkein menossa Kustom Kulture Showhun, mutta en sitten millään jaksanutkaan... Lauantaina aamupäivällä tuli yksi pariskunta Lempäälästä kyläilemään. Heidän mukanaan oli myös yksi neitokainen tuosta muutaman kilometrin päästä. Keittelin heille kahvit ja vaihdettiin hieman kuulumisia, sitten he jo lähtivätkin. Minä lähdin jonkun ajan kuluttua IKEAan. Kävin vain ensin hakemassa mukaani kaverin ja hänen kaksi poikaansa. IKEAsta lähti mukaan hieman jotain töihin ja pikkuisen herkkuja. Söimme lihapullia ja itse piti ottaa vielä suklaamoussea jälkiruoaksi. Iltaa tuli vietettyä tämän samaisen kaverin luona Siltamäessä IKEAn pizzaa ja mantelikrokanttikakkua syöden.


Sunnuntaina mentiin Siltamäen porukan kanssa yhdessä Siltamäen uimahalliin. Oli ihanaa päästä saunomaan ensimmäistä kertaa yli vuoteen! Ja Siltamäen uimahalli olikin sellainen paikka, että sinne on ihan pakko päästä uudestaan! Veden lämpötila oli 30 astetta!! Aina on haaveillut siitä, että pääsisi uimaan, mutta uimahalleissa vesi on normaalisti niin kylmää, että ei ole tullut mentyä. Uimahalli on todella pieni, mutta kyllä sain silti uiskenneltua ihan väsymykseen saakka. Uimahallista suunnistettiin Vantaan Tammistoon ja käytiin pikaisesti Oh My Gosh!:ssa ja sitten lähimpään McDonaldsiin. Minä olin jo kovasti päättänyt boikotoida Mäkkäriä, mutta näin pääsi kuitenkin käymään... Neljä euron juustohampurilaista ja vesimuki tuli ahdettua sisuksiin ja sitten palattiin Siltamäkeen ja syötiin jäätelötuutit. Illalla vasta palasin kotiin.


Viime vuonna tähän aikaan yritin pitää jonkinnäköistä ekopaastoa. Tänä vuonna on tullut vain mässäiltyä... Tänäänkin ostin neljän suklaamuffinsin pakkauksen ja eilen kauhean säkin irtokarkkia. Viime vuoden ekopaasto jäi kuitenkin päälle osittain. Olen ainakin vähentänyt huomattavasti lihan syöntiä. Luomua ja lähiruokaa olen yrittänyt suosia parhaani mukaan. Uusimpana uutena elämässäni on se, että olen ruvennut vähentämään gluteenin syöntiä. Samalla myös järjettömät vatsan turvotukset ovat hieman helpottaneet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti