sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Viikonlopun päivitys: shoppailua, tanssia ja auringon paistetta

Arki on niin tylsää, ettei siitä oikein voi mitään kirjoittaa. Lähdin töihin, tein töitä, tulin töistä, olin facebookissa, menin nukkumaan... Siinä se! Mutta onneksi viikonloppuisin tapahtuu jotain muutakin!

Perjantaina tulin kauhealla kiireellä töistä. Piti siivota ja halusin siivoilun jälkeen ehtiä Eurokankaaseen, Jumboon ja Kodin Ykköseen. Siinähän kävi sitten niin, että kun olin saanut kämpän kuntoon, piti vielä paistaa pakastelihapullia ja syödä, sitten kello olikin jo yli seitsemän, enkä enää viitsinyt lähteä mihinkään. Launtaina onneksi heräsin hyvissä ajoin, joten kerkesin lenkittään koiran ja hoitaan ostoreissun hyvin ennen alkuillan bileitä.

Ensin Eurokankaaseen ostamaan asiakastöihin tulevia juttuja, sitten hyvin pikaisesti Jumboon tutkimaan vaate-/laukkutarjontaa (ei löytynyt mitään), sitten Prismasta ruokaa ja auton nokka kohti Kodin Ykköstä. Olin katsellut netistä pussilakanasettejä, kun omistan niitä tasan kaksi vaihtoehtoa. Toiset (mustavalkoraidalliset) ovat ihan hyvät, mutta toiset (harmaat) keräävät itseensä kaikki mahdolliset koirankarvat ja hiukset, eikä päästä niitä otteestaan, ei sitten millään! Ja koiruus on tehnyt toiseen pussilakanaan pienen reiän (ihan vahingossa tosin!) ja se on häirinnyt minua... Nyt elukalla on karvanlähtöaika ja kyseinen lakanasetti näytti niin kammottavalta imuroinnin, ravistelun ja pyykkäyksen jälkeen, että oli suorastaan pakko heittää ne menemään! Sain kaverilta pari settiä, mutta halusin silti vielä ostaa uudet. Netistä huomasin sitten, että Kodin Ykkösessä myydään petivaatteita 30% alennuksella sunnuntaihin saakka. Löysin sievät puuvillasetit á 10€ ja siitä vielä -30%, eli kaksi settiä lähti matkaan 14€:lla. Vielä kun saisin jostain melkein ilmaiseksi valkoisen tai punaisen aluslakanan, niin olisi hyvä! Harmaitten kanssa tuli käytettyä harmaata aluslakanaa ja aluslakana jäi vielä käyttöön. Egyptin puuvilla on näköjään ihan hyvä valinta koirataloudessa. Sitä on nyt vaan käytettävä, vaikkei värit yhteen sovikaan...
Kotiin kun pääsin, pistin itseni kuntoon ja lähdin busseilemaan kohti Puistolaa. Siellä asuu yksi pariskunta, jonka luona järjestettiin erään 29 vuotta täyttäneen neidon synttärijuhlat. Siellä syötiin ja juotiin ja myöhemmin matkattiin Kallioon ja Pacifico baariin Catch The Beat Clubille tanssimaan. Tulipahan vaan jorailtua!

Synttärikakku


Tänään ei tarvinnut lähteä mihinkään, joten ehti hyvin nauttia upeasta kelistä koiran kanssa Vartiokylänlahden jäällä tepastellen. Aurinko porotti niin kuumasti, että tuli hiki ja harmitti todella paljon, kun aurinkolasit olivat kotona!

Jäällä ollaan
Tässä ollaankin jo ihan maankamaralla
Puotilan kappeli
Kartanon aluetta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti