sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Hyvinkäällä psykoilemassa

Eilen olin viettämässä iltaa Hyvinkään Sveitsissä, Hotelli Rantasipissä. Siellä oli Rock'n'Roll Night Goes Psycho. Esiintyjälistalta löytyi Relentless, Scandinavian Hanks, Magnetix, Bloodsucking Zombies From Outer Space ja Long Tall Texans. Myös Flesh Roxon soitti hetken aikaa.

Scandinavian Hanks jäi väliin, kun olin juuri silloin kavereitten hotellihuoneessa syömässä banaania ja juoruamassa tyttöjen kesken.

Relentless



Magnetix



Bloodsucking Zombies From Outer Space



Long Tall Texans



Tällä kertaa jostain syystä innostuin eniten Magnetixistä. Syynä saattoi olla ihan sekin, että se soitti hyvään aikaan, ei ollut vielä aivan kuoleman väsynyt. Jotenkin Long Tall Texans jätti tällä kertaa hieman kylmäksi... Yleensä se on kovin hyvä. Bändi kyllä aloitti soiton vasta 1.30 ja siihen aikaan olisin vaan halunnut kaatua sänkyyn...

Vaikka bändit soitti psykoa, niin silti muutaman kappaleen pystyi tanssimaan oikein fuskun tai boogie woogien tai minkälie askelein. Sai mukavasti hien pintaan!

Yöllä ei ollut kauhean kiva ajella, kun oli aikas kova pakkanen, lämmitin ei kunnolla toiminut ja väsytti ihan älyttömästi, mutta hengissä selvisin kotiin! Reitti takaisinpäin oli Hyvinkää-Vantaa-Helsinki-Espoo-Helsinki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti