torstai 27. kesäkuuta 2013

Juhannusaaton bändejä Ellivuoressa

Olin juhannuksena torstaista lauantaihin Vammalassa, Hotelli Ellivuoressa, Rock'n'Roll-Jamboreilla myymässä viimeiset myyntini yrittäjänä. Ompelimo margarita on nyt sitten historiaa ja minä olen ollut työtön sairaslomalainen jokusen päivän ajan.

Perjantai iltana lopetin myyntihommat vähän aikaisemmin kuin muina iltoina ja menin katselemaan vähän bändejä. Voisin painottaa sanaa "vähän"...

Ensimmäinen bändi mitä näin, oli Honeyboy Slim & The Bad Habits:



En ehtinyt bändiä katsomaan kovin pitkää aikaa, mutta onneksi edes hetken, sillä se oli aika hyvä! Pääsin jopa tanssimaan kaksi kappaletta. Hotellilla (ja myös pihalla) oli varsin trooppinen ilmasto, joten tanssimisen jälkeen hiki alkoi valua oikein tosissaan. Yleensä en pahemmin hikoa, mutta nyt piti käydä muutamaan otteeseen kuivaamassa itseään käsipaperiin vessassa.

Seuraavaksi oli vuorossa alkuperäisellä kokoonpanolla esiintyvä Mad Sin:



Kovin lähelle ei bändiä päässyt seuraamaan, sillä lavan edusta oli tupaten täynnä. Oli niin tuskaisen kuuma, kamala tungos, sekä huono ilma (ei happea), että siirryin taka-alalle istumaan. Sieltä ei nähnyt mitään, mutta onneksi sentään kuuli!

Viimeinen bändi, minkä näin, oli Batmobile:







Sitä ei sitten ihan hirveän kauaa tullut katsottua. Pyörittiin vähän sisällä ja vähän pihalla parin kaverin kanssa ja sitten lähdettiin ajelemaan pois.

Myyntipaikkani oli alakerran esiintymislavan läheisyydessä, joten pääsin kuuntelemaan myös joitakin torstain ja lauantain bändejä. Niin heidän esityksiään kuin harjoituksia ja soundcheckejä. Eli voin sen sanoa, että Hillbilly Moon Explosion kuulosti hyvältä ja Nikki Hillillä oli upea ääni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti