lauantai 1. kesäkuuta 2013

Rönsyilevä ja pitkä päivitys. Mm. UE-kokemus, "urheilua", urheilullista pukeutumista, liikkeen lopetusta...

No nyt on sohvaperunalla (jolla ei ole sohvaa) naksahtanut aivoissa... Joku aika sitten ostin housut H&M:n urheiluosastolta ja tänään kävin ostamassa lenkkitossut.

Urheiluhousut ensimmäistä kertaa käytössä:



Vietettiin pienellä tyttöporukalla toukokuussa pyjamabileitä. Minulla ei ole yhtäkään pyjamaa, joten urheiluhousuni saivat kokea ensiesiintymisensä tässä tilanteessa. Yläosaksi Dead Kennedysin paita. Näissä kekkereissä syötiin ja juotiin hyvin, tehtiin kasvonaamiot ja loikoiltiin sohvasängyllä naureskellen Euroviisuille. Minä myös kävin vaahtokylvyssä.

Palataanpa nykyhetkeen... Tänään kiertelin Itiksen urheiluliikkeissä ahdistuksen vallassa. Stadiumista löysin sitten kelvolliset tossut. Halvimmat, mitä oli tarjolla ja koska naisten halvimmat tossut olivat räikeitä neonpunaisia ja jalkani on suunnilleen kokoa 40, niin pystyin hankkimaan miesten tossut. Ne olivat mustat!




Mutta palataanpa tässä välissä eiliseen... Kävin ruokakaupassa. Herkkujen syöminen on mukavaa puuhaa ja halusin hemmotella itseäni. Kävelin karkkihyllylle. Kävelin pois karkkihyllyltä... Ajattelin ostaa pullaa. En sitten kuitenkaan... Katselin vanukkaita. Ei kiinnostanut... Kävelin herneenversojen luo. Niitä en voinut jättää hyllyyn! Nam!! Muutenkin ostokset näyttivät jonkun ravitsemusterapeutin ostoksilta. No kassan lähettyviltä nappasin kaksi suklaapatukkaa mukaan varmuuden vuoksi ja oli sinne koriin päätynyt kaksi mehujäätäkin, mutta silti, ei minun tapaista ollenkaan. Onkohan sisäinen sokerirottani kuollut...

Tänään piti heti päästä testailemaan uusia tossuja. Ensin vähän herneenversoja ja hedelmiä nassuun ja sitten ei muuta kuin koira narun jatkoksi ja menoksi. Askel tuntui niin kevyeltä!! Eilen tein noin viiden kilometrin kävelylenkin tennareiden ja ballerinojen välimuodoilla. Jalkoihin sattui!

Tältä muuten näytti eilen:

Vartiokylänlahtea

Melkein olisi jo tehnyt mieli ottaa muutama juoksuaskel uusilla tossuilla! Koira vaan vastusteli tapansa mukaan, joten kävelylenkki taisi jäädä vain noin kolmen kilometrin mittaiseksi. Palasin kotiin ja levähdin ja kohta jo innostuin lähtemään pyörälenkille. Eilen huomasin kävelylenkillä tienviitan, jossa luki Mustavuori 0,9km. Piti sitten tutkia Googlesta ja innostuin kovasti. Tänään pyöräilin siis sinne. Ensin vaan tuli käytyä harrastamassa Urban Explorationia ihan ensi kertaa elämässä. Satuin huomaamaan talon. Satuin myös huomaamaan, että kaikki ikkunat oli rikki ja piha täynnä roinaa. Ihmisiä ei näkynyt mailla eikä halmeilla, joten parkkeerasin pyörän talon pihaan ja kaivoin kameran esille. Arkana tyttönä en muuta uskaltanut kuin vähän katsella talon ympäriltä ja hieman kuikuilla oven suusta.

























Talon lähialue oli nättiä:

Tai siis tuo kukkaniitty on nätti...


Sitten yritin selviytyä Mustavuoreen. Taisin nähdä vain hyvin pienen osan siitä. Enkä edes tiedä, vaikka kyseinen autiotalokin olisi ollut Mustavuoren alueella...















Siellä oli jonkun maastohousut













Kielot tuoksuivat ihanasti metsässä













Äitin vanha polkupyörä, nykyisin minun!
Kiva pikku joki




Hikinen ja punainen Sanna uusissa urheilullisissa vetimissään:

Tehtiin vähän vaihtokauppaa yhden ystäväni kanssa. Hän sai huonekaluja yms ja minä sain kolme paitaa, tässä yksi niistä.





Yksi kaveri toi minulle kasveja parvekkeelle! Pikkupurkissa herneenverso ja isommassa... jotain...


Kaverit keksivät, että järjestetään minun liikkeelläni kunnon lopettajaisjuhlat. 23.5. oli liike auki illalla ja tarjolla oli karkkia ja kuohuviiniä, sekä myin vaatteita ale-hinnoin.


Tällä viikolla tein loppusiivouksen liikkeellä.

Tyhjä liike :(



Eilen kävin palauttaan liikkeen avaimet ja sain jo muutaman tunnin kuluttua vuokravakuuden yritykseni tilille. Se oli nopeaa toimintaa! Nyt ei ole enää paikkaa, mihin lähteä arkiaamuisin. Vielä olen kuitenkin yrittäjä juhannuksen yli. On tässä vielä kaikennäköisiä asioita, mitä pitää hoidella loppuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti