tiistai 12. heinäkuuta 2011

Haikeaa maalailua

Aamupäivällä suunnistin Bauhausiin maaliostoksille. Sieltä jatkoin matkaani töihin ja töistä pikavisiitille kotiin. Sitten matkasin entisen mummulan pihaan jatkamaan eilen aloittamaani maalausprojektia. Tänään maali ei suostunut kuivumaan tarpeeksi nopeasti. Piti yrittää keksiä jotain ajankulua. Ensin kuvailin taloa ja pihaa (Pian talo jo puretaankin ja tontti siirtyy joidenkin ventovieraiden omistukseen :( Todella haikea olo!), sitten torkuin kuistin portailla ja sen jälkeen poimin vatsan täytteeksi raakoja ja puolikypsiä marjoja puskista. Sade meinasi lopussa hieman häiritä maalailuani.

Olenkin jo aikaisemmin laitellut blogiini esille mummula kuvia, mutta tässä olisi taas lisää. Talosta on viety paljon kamaa pois, mutta jotain uudempaa romua sinne on ilmestynyt nurkkiin pyörimään lähivuosina, jotkut huonekaluista ovat vanhoilla paikoillaan, osa on siirretty.
Mustaa
Eka kerros maalia
Maalarimestari on pukeutunut jostain liikkeestä hankittuun poolokauluksiseen toppiin, jostain toisesta liikkeestä hankittuun vyöhön, itse tehtyyn, eli ompelimo margaritan valmistamaan hameeseen. Hiuskukka on H&M:stä ja vintagelaukku Huutonetistä, kengät mistä lie...
Ovenkolkutin
Pitäähän sitä talosta ja muista taloon kuuluvista rakennuksista olla kuva kehystettynä seinällä!
Kun tarvitaan pelastajia, löytyy numero helposti
Pelastusta voi etsiä myös seinältä
Aitta
Perhonen ei näytä kuvassa edes perhoselta, vaan sumuiselta ruusulta...
Metsä kuuluu naapurille
Aitasta sisältä
Mankeli
Vanha grilli
Tästä kivestä meitä lapsia aina varoiteltiin, ettei vaan kompastuttaisi siihen
Muutamat vanhat omenapuutkin on kaadettu
Varastosaunapuuceerakennus
Tässä oli mummun kasvimaa
Huussista
Näyttelijä/laulaja miniästä ollaan oltu ylpeitä!
Taas sisältäpäin
Keittiön ikkuna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti