perjantai 8. heinäkuuta 2011

Plääh!

Päätin sitten vielä kerran yrittää, kuinka käy kirppiksellä. Tällä kertaa vein kamani Bonuskirppikselle. Joskus minulla on käynyt siellä kauppa todella hyvin ja pöydän hintakin oli viisi euroa halvempi kuin Radiokirppiksellä. Ei olisi kannattanut! Olisi vaan pitänyt viskaata loput vaatteet ja asusteet UFFin laatikkoon ja muut kamat vaikka roskiin, niin olisi selvinnyt halvemmalla. Tein tappiota melkein 25€ ja tietysti kului bensaa ja joutui maksamaan pysäköintilipukkeista, kun kävi välillä pöytää siivoamassa ja sitten vielä yksi teräsluutettu PVC-korsetti varastettiin tai muuten vaan katosi...

Poikkesin eilen pikaisesti äitin luona. Parvekkeen asukit olivat jo lähteneet omille teilleen. Kyllä vaan nuo lintuset kehittyvät niin hurjaa vauhtia!

Kotona kamala kaaos, töissä kamala kaaos, likaa pölyä, karvoja, roskia kaikkialla, tavarat pitkin poikin ym... Asiakastöillä olisi kamala kiire ja muutenkin kauhea stressi. Kesä loppuu ennen kuin ehdin rannalle tai muuten vain nauttimaan auringosta ja lämmöstä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti