keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Jos löytää hyviä tuotteita...

...pitää siitä kertoa myös muillekkin! Mitä enemmän jostain tuotteesta on puhuttu hyvää, sitä varmemmin sellaisen hankkii.

Tästä kuulin sen verran paljon hyvää, että piti ostaa itsekin ja kokeilla:
Lavera puhdistusgeeli
Käytin aikaisemmin jonkin aikaa samannäköisessä tuubissa olevaa Laveran puhdistusmaitoa. Meikin putsauksen jälkeen näytin pandakarhulta/mustanaamiolta. Geeliin siirryttyä näytän siltä kuin kuuluukin! Suosittelen! Hankin varmasti toistekin!

Tässä hyvä shampoo:

Urtekram ruusu shampoo
Pesee hiukset puhtaaksi ja vaahtoaa mukavasti, eli pään peseminen onnistuu helpommin. Aiemmin olen ehtinyt kokeilla jotain Ole Hyvän aloe vera-ksylitoli shampoota. Se ei ollut mikään hirmuisen hyvä. Shampoon levitys ei onnistunut kauhean helposti, sillä se ei vaahtoutunut, eikä pesun jälkeen hiukset tuntuneet niin puhtailta kuin olin toivonut. Urtekramin ruusu hoitoainetta olin kuullut kehuttavan kovasti, joten päätin shampoota tarvitessani hankkia ruusu shampoon ja testata olisiko sekin sitten hyvää. Ja hyvää oli! Ihana hento ruusun tuoksu!

Parhaimpien huulirasvojen listaan voin lisätä tämän:

Sante Bio-Goji huulivoide
Muita hyviä huulirasvoja ovat Melvitan The Essentials huulivoide ja Laveran Basis Sensitive huulivoide.

Hyvä käsirasva:

Marilou Bio käsivoide
Monet käsirasvat ovat liian litkua, eikä niistä ole mitään apua. Tätä kun laittaa käsiinsä, tuntuvat kädet kosteutetuilta ja pehmeiltä ja rasva imeytyy nopeasti.


Siinä oli tämänkertainen Sanna testaa luonnonkosmetiikkaa osio!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti