sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Uusi vuosi, uusi elämä!!

Vanha vuosi oli suuri muutosten vuosi! Pari kivaa juttua mahtui sinne tänne, Edenissä polskimista ja NoMeansNon keikka esimerkiksi, mutta mieliala oli pääosin tooodella maissa. En ole koskaan tuntenut oloani niin yksinäiseksi kuin viime vuonna, vaikka yksinäiseltä onkin tuntunut vähän liiankin usein. Nyt olen päättänyt, että tästä vuodesta tulee mitä mainioin!! Tämän enempää ei viitsi viime vuotta pohtia, se on ollutta ja mennyttä!

Tässä vuodessa on ehtinyt olla jotain hyvää, vaikka vuotta on kestänyt noin 21 tuntia. Suunnilleen kello kahteen asti yöllä kuuntelin hyvää musiikkia ja sen jälkeen sain pissatettua koiran!! Olin todella huolissani piskistä, kun se meni sängyn alle piiloon jo niin aikaisessa vaiheessa ja pelkäsin, että se joutuu kärsimään pelon lisäksi myös kovasta pissahädästä. Mutta kun sain sen pissatettua, tuntui hyvältä mennä nukkumaan, sai nukkua rauhassa niin pitkään kuin jaksoi. Aamulla kun käytiin koiran kanssa ulkona, ei ollut mitään ongelmia! Yleensä uuden vuoden päivän aamuna (tai iltanakaan) ei koiraa meinaa saada millään ulos. Jääkaapin antimet eivät näyttäneet järin houkuttelevilta, mutta onnistuin silti väsäämään niistä hyvän aterian! Tänään olen myös ehtinyt nauttimaan pizzaa hyvässä seurassa! Sain pariksi tunniksi vieraan, joka toi pizzaa ja kakkua mukanaan. Niistä tuli huono olo, mutta se on aivan mahtavaa, että niitä on vielä jäljellä, joten voin aiheuttaa itselleni vielä uudestaankin huonon olon!! :) Uuden vuoden taikani lupasivat paljon kaikkea hyvää, nyt ei sovi unohtaa sitä, että minä olen taikauskoinen!! Kyllä kannattaakin olla, jos sen avulla saa mainion vuoden itselleen!

Olen ollut pitkään masentunut ja nyt on aika päästä sieltä pohjalta ylös!! Yritän tehdä kaikkeni, jotta näin kävisi!

Huomenna tulee olemaan myös luvassa jotain hyvää. Huomenna on maanantai! Sehän tarkoittaa sitä, että koska kukaan asiakas ei ole varannut huomiseksi aikaa, ei tarvitse mennä töihin ja se tarkoittaa sitä, että ei tarvi laittaa herätyskelloa soittamaan, mikä on aivan mahtava juttu, koska unirytmit menivät sekaisin, kun valvoin viime yönä kahteen!

Suurin osa levyistäni on Puotilassa, mutta ainakin kaksi hyvää levyä löytyy Kirkkonummelta. Niitä kahta sitten olen kuunnellut tämän ja eilisen aikana ja koska ovat niin hyviä levyjä, ei niihin voi edes kyllästyä! Pistetäänpä siis toiselta levyltä yksi biisi:

D.I: Hang Ten In East Berlin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti