maanantai 2. tammikuuta 2012

Pientä takapakkia täydelliseen vuoteen, mutta mitä sen väliä!

Talvi tuli! Ei ollut hirmuisen mukavaa ajella pitkin poikin Kirkkonummea, Espoota ja Vantaata, kun ei edes eteensä meinannut nähdä. Mutta hengissä selvisin, auto säilyi ehjänä, eikä kukaan muukaan joutunut minun takiani vaaraan!

Ensin piti mennä juna-asemalle lataamaan matkakortti ja kyselemään parista jutusta, mutta sehän oli kiinni. Sitten lähdin Espoon Ikeaa kohti, mutta jokusen kilometrin päästä poliisisetä kehoitti menemään toista kautta, kun tie oli tukossa, varmaankin jonkun onnettomuuden takia. Lähdinpä sitten takaisinpäin ja kokeilin mennä vähän toista reittiä. Ajelin jotain ihmeellistä tuntematonta reittiä ilman navigaattoria hirveässä pyryssä ja LÖYSIN PERILLE!! Ikeasta ei löytynyt ihan kaikkea, mitä lähdin sieltä hakemaan, mutta ihan riittävästi sinne sai silti rahaa uppoamaan... Gigantista kävin ostaan yhden kaapelin, jonka avulla (toivottavasti) pystyn käyttämään omaa tietokonettani Puotilassa. Tänään olisi ihan ehdottomasti pitänyt päästä tulostelemaan tulostimella, mutta oma tulostin ja minilainaläppärini eivät näköjään halunneet olla toistensa kanssa tekemisissä. En viitsi edes testata, miten kävisi, jos yrittäisin kamerastani siirtää kuvia tälle lainakoneelle. Eli itse otettuja kuvia ei ole luvassa tälläkään kertaa. Täytyy yrittää huomenna päästä Puotilaan testailemaan kuinka tulostaminen onnistuu, jollei onnistu, olen vähän pulassa. Tai sitten menen veljeni luokse kyläilemään! :) Gigantista lähdin ajelemaan Vantaan Varistoon. Siellä sijaitsee maailman paras Eurokangas. Se on sellainen aika pieni ja sievä, mutta vain ja ainoastaan sieltä löydän sellaisia kankaita, joita oikeasti tarvitsen! En edes viitsinyt kokeilla onneani Helsingin isoissa Eurokankaissa, vaan menin suoraan Varistoon. Sieltä löytyi asiakastyöhön tarvitsemani kankaat! Kotiin päästyäni sain puhelinsoiton, että muuttopäivää pitää taas siirtää. Muutto siirtyy joko päivällä tai parilla tai reilulla viikolla näillä näkymin.

Hieman oli vastoinkäymisiä tänään, mutta ei mitään vakavia juttuja, joten niistä ei pidä välittää. Päätinhän, että tästä tulee hyvä vuosi, joten hyvänä saa pysyä! :) Yksi juttu näytti menevän ihan päin seiniä ja se olisi ollut aikas paha juttu, mutta nyt näyttääkin siltä, että se menikin paremmin kuin sen olisi kuulunut mennä! Taikauskoisen täytyy myös kertoa siitä, kun tiputin pienen peilin lattialle ja se pysyi ehjänä! Hahaa, pelkkää hyvää vaan luvassa, näin sen täytyy olla!!

Nauravan Buddhan sanotaan tuovan onnea ja vaurautta

Nyt alan metsästämään Huutonetistä/nettilevyliikkeistä Agent Orangea! Rock'n'rollia olisi pitänyt hankkia seuraavaksi, mutta nyt on niin punk-fiilis, että punkkia sen on oltava tällä kertaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti