maanantai 3. helmikuuta 2014

Viime viikon yhteenveto

Viime viikolla tapahtui vähän enemmän kuin normaalisti.

Maanantaina sain sujauttaa koulupäivän päätteeksi ensiapu1-kortin lompakkooni. Isä tuli hakemaan minut koulusta ja sitten ajeltiin Aditaan ostamaan uusi laturi autooni. Siellä oli ihan oikeanlaisia latureita hyllyssä, ei tarvinnut tilailla mistään kaukaa. Minä tulin kotiin sisälle lämpimään ja isä jäi ulos viimaan ja pakkaseen korjailemaan autoani. Illalla pääsin taas ajelemaan omalla autollani. Ajoin kaverini luokse Siltamäkeen ja olin siellä hetken aikaa. Kaveri oli ollut juuri leikkauksessa ja kävin katsomassa missä kunnossa hän oli.

Tiistaina olin "työharjoittelupaikallani", eli kaverini luona kurssikaverini kanssa. Sinne tuli sähkö- ja putkimies ja heidän lähtönsä jälkeen lähdimme rautakauppaan ostelemaan suojaustarvikkeita ja suojasimme alustavasti asuntoa niin, ettei kylpyhuoneremontin pölyt ynnä muut roskat päätyisi muualle asuntoon. Ennen suojaustoimia kävimme syömässä Malmin Ruoka-ajassa seisovassa pöydässä. Ruokaa oli todella montaa lajia ja se oli hyvää! En ole varmaan koskaan syönyt niin hyvää mantelikalaa ja lihapullatkin olivat todella maukkaita!! Salaatti oli tosin aika nahistunutta... Kyllä siellä mielellään toistekin kävisi! "Työharjoittelupaikaltani" ajelin muutamaksi tunniksi kaverin luokse Siltamäkeen ja avustin häntä pienellä asioilla käymis reissulla ja tyhjensin tiskikonetta ym.

Keskiviikkona menin taas koululle. Siellä meidän opettaja piti teoriaa talonrakentamisen runkotöistä timpuriryhmälle. Meidänkin ryhmäläiset, jotka eivät vielä olleet työharjoittelussa, saivat osallistua teoriatunneille. Teoriaa oli ollut jo maanantaista lähtien, joten minulta jäi kaksi päivää väliin. Saimme paksut kirjat ja siitä sitten sain lukea itseltäni ohi menneet asiat. Perjantana oli luvassa koe tai paremminkin perustutkinnon osa. Illemmalla kävin "työharjoittelupaikan pomon" kanssa Bauhaussissa ja Ikeassa katselemassa kylpyhuonejuttuja. Ikeassa kävimme tietysti myös lihapullilla!

Torstaina olin koulussa ja kotiin kun pääsin, jatkoin opiskelua. Myöhemmin illalla ajelin Tavastialle katsomaan UK Subsia ja T.V. Smithiä. Kotona olin joskus hieman puolenyön jälkeen.

T.V. Smith




UK Subs





Perjantaina menimme kouluun onneksi vasta yhdeksään, joten sai nukkua aamulla tunnin pidempään. Kertasimme kokeeseen tulevia juttuja ja ruokailun jälkeen oli vuorossa koe. Saimme pitää kirjaa esillä, mutta jollei aihetta ja kirjaa olisi opiskellut, ei kirjasta olisi ollut pahemmin hyötyä. Piti tietää mitä etsiä ja vielä mistäpäin kirjaa. Eikä sieltä mitään suoria vastauksia välttämättä löytynyt, vaan omaa järkeä oli pakko käyttää. Joka ikiseen kysymykseen vastasin, mutta jo nyt tiedän, että muutama aivan varmasti väärä vastaus kokeestani löytyy. Ilta meni mukavasti nettitv:tä tuijottaen, sillä viikon aikana oli monta lempparisarjojen jaksoa jäänyt välistä.

Lauantaina siivoilin ja kuntoilin. Neljän kilometrin lenkki lumessa tuntui suunnilleen yhtä rankalta kuin lumettomissa olosuhteissa puolet pidempi lenkki. Suurimman osan matkasta kävelin, mutta kyllä siinä tuli ihan mukavasti juostuakin. Sitten oli vielä vuorossa myöhäistä kyläilyä.

Sorsat uiskentelemassa pienessä lammikossa.

Sunnuntai päivää vietin auttaen leikattua kaveria asioilla käynnissä ja sitten katsottiin hänen lastensa kanssa Monsterit Oy elokuvaa vuodesohvalla köllötellen. Tai siis lapset katsoivat, aikuiset nukahtivat jo melkein alkutekstien aikana... Päiväunet eivät pilanneet yöunia, vaan menin nukkumaan jo 20.30. Vielä tänäänkin on väsyttänyt todella kovasti...

Viikonloppuna olen ehtinyt testailla eri Runebergin torttuja. Huomasin, että Sinuhen tortut maistuvat liiaksi rommilta minun makuuni ja Primulan tortut ovat ihan hyviä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti