sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Rock'n'Roll Nights Goes Psycho

Eilen ajelin yksinäni Hyvinkäälle Rantasipi-hotelliin nauttimaan psykoillasta. Yllättävän vähän siellä oli väkeä ja todella vähän tuttuja. No, ei sentään tarvinnut olla yksin.

Saavuin paikalle, kun Shrieks oli lopettelemassa. Ehdin kuulla heiltä pari biisiä. Seuraavaksi soitti Basementones. Sitten oli vuorossa ulkomaalaisia bändejä, ensimmäisenä KDV-Deviators. Se oli ihan hyvä, mutta ei mitään verrattuna Polecatseihin! Polecatsien takia ylipäätään halusin Hyvinkäälle lähteä. Olen heidän keikkansa nähnyt muistaakseni vuonna 2010, mutta silloin oli vähän kehno olo, eikä jaksanut edes keikkaa katsoa loppuun, eikä ajatuksen kanssa. Nyt tanssijalka vippasi keikan alusta loppuun asti. Peacocks soitti viimeisenä. Heidän soitantaa en jaksanut seurata kuin puolitoista biisiä ja sitten lähdin kotiin. Ei sitä enää kahden aikoihin ole kovin intomielinen seuraamaan mitään bändiä, aivan liian myöhäistä! Onneksi olen heidät nähnyt jo pariin otteeseen, eikä Peacocks enää niin kovasti hetkauta kuin ennen.

Kultainen tyttö lähdössä humputtelemaan. Paita löytyi syksyllä Porvoolaisesta vintage liikkeestä nimeltä Doris & Duke's, vyö ja laukku VintagEija'silta, ballerinat Seppälästä ja hame itse tehty.

KDV-Deviators:





Polecats:









Peacocks:


1 kommentti:

  1. Wau, olet kyllä todella seksikäs ja upeasäärinen nainen!
    T:Sakke

    VastaaPoista