maanantai 24. tammikuuta 2011

Aaargh!!

Kyllä Suomessa on vaan hieno elää ja olla! Jatkuvasti saa lehdistä lukea mitä kaikkea uutta hienoa on kaavailtu meidän kansalaisten varalle. Lapsilisiä leikataan jatkuvasti kaikkein köyhimmiltä, pienyrittäjien oloja huononnetaan koko ajan, ruoan, bensan, lämmityksen ym, ym, ym hinnat nousevat, kuten myös hienojen päättäjiemme palkat, he ovat sen kyllä niin ansainneetkin! Kyllähän heidän tuleekin saada lisää palkkaa, lisää kaikkia muita etuuksia ja sopeutumisrahoja, sekä torkkupeitot siihen päälle! Hienosti hoitavat kansalaisten asioita ja tekevät rankkaa työtä (tietysti jäädään pois kaikista istunnoista ja välillä kamera saattaa yllättää kun kesken rankan työn unikin saattaa jonkun silmään tulla).

Ihmiset ajetaan niin koville tässä maassa, ettei ole ihmekään, kun yhdellä jos toisella on jotain mielenterveydellisiä ongelmia. Ja tietysti paras keino hoitaa näitä mielenterveyspotilaita on tehdä pieniä leikkauksia hoitotyöhön tarkoitettuihin määrärahoihin!

Maahanmuuttajia kyllä hyysätään parhaan mukaan. Rahaa he saavat joka suunnasta, mutta köyhyysrajan alapuolella elävällä suomalaisella ei ole tällaisiin tukiin mitään oikeuksia. Eikä suomalaisella kulttuuriperinnölläkään ole väliä, muutetaan vaan kaikki vanhat tavat ja traditiot sellaisiksi, ettei ne häiritse muiden kulttuurien edustajia. Maassa maan tavalla, mutta ei tietystikään Suomessa! Ja jos vähänkin yrittää ajaa oman maan etua, on rasisti.

Ja luontoakin hoidetaan niin hienosti... Onhan meillä nyt uutta ja mahtavaa 95E10 bensaa, se nyt vaan sopii vain muutamiin autoihin (niihin uusin malleihin, jotka on kasattu niin suurella huolella ja taidokkaasti hyvistä materiaaleista, että ne saattavat kestää hyvässä lykyssä jopa viisi vuotta ennen kuin niistä tulee jätettä). Joukkoliikennettä kehotetaan suosimaan ja niin varmasti moni aikoo tehdäkin kun nostetaan bussi- ja junalippujen hintoja, vähennetään vuoroja, poistetaan jotain reittejä kokonaan. Sitten löytyy kaikenmaailman biojätepusseja, jotka kyllä maatuvat hienosti, mutta kuinkahan hyvää niiden valmistusprosessi luonnolle tekeekään... Koirankakkapusseja täytyy käyttää, sillä eihän nyt eläimet voi luontoon paskoa, ihan kamalaa! Siinähän saattaa mennä päivä jos toinenkin ennen kuin se maatuu sinne. Kakkapussit ei maadu varmaan sadassakaan vuodessa, mutta mitä väliä?! Elintarvikkeisiin tungetaan niin paljon kaikkea lisäainetta ynnä muuta myrkkyä, ettei se paska nyt ehkä sitten kuitenkaan ihan niin nopeasti maadu, eikä kyllä ruumiitkaan kuoleman jälkeen, kun ollaan tällaista ravintoa syöty koko ikämme.

Surkea olo jo muutenkin, joten ei ehkä kannata miettiä tällaisia asioita enempää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti