tiistai 25. tammikuuta 2011

Autoilusta...

Tekisi mieli kirjoittaa jotain, mutta ei vaan jaksaisi. Mutta kyllä nyt sen verran aina jaksaa avata sanaista arkkuaan, että voin kertoa sen, ettei kovin moni autoilija voi ihan oikeasti omistaa ajokorttia!

Se on vaan pienen pieni joukko, joka tietää, mitä moottorijarrutus tarkoittaa, aika kummaa! Ryhmittymisestä risteyksessä ei ole kukaan varmaan koskaan kuullutkaan... Vilkkujen käyttö on ilmeisesti päätetty unohtaa kokonaan! Jatkuvasti näkee sellaista, että kun poistutaan liikenneympyrästä, niin ei vilkuteta. Kun ajetaan kääntyvien kaistalle, ei vilkuteta, mutta juuri kun ollaan se käännös tekemässä, niin sitten saatetaan laittaa vilkku päälle, mutta mitä se nyt enää siinä vaiheessa auttaa?! Kun ohitetaan moottoritiellä, ei ohituskaistalla saisi ajaa alinopeutta, miksi edes ohittaa, jos se on kerran niin kovin pelottavaa?!

Ja miksi kukaan on niin idiootti, että menee hankkimaan mopoauton, tai miksi kenenkään nuoren vanhemmat ovat niin idiootteja, että menevät hankkimaan lapselleen mopoauton?! Mopoautot ovat kyllä sellaisia maailmanlopun vehkeitä, että huh huh!! Ei tarvitse käydä edes ajotunneilla saadakseen kortin. Vaarallista touhua mopoautoilijalle, kuin myös muulle liikenteelle! Ja kun sellaisen kapistuksen perään joudut köröttelemään pitemmäksi aikaa, etkä pysty ohittamaan missään, niin johan alkaa korvista nousta savua, aargh! Järisyttävän kalliitakin ovat. Ovatko nämä nyt sellaisia status symboleita, pääsee vähän nuori rehvastelemaan, ettei meidän perheellä ole rahasta puutetta. Ja isi maksaa, koska ei ehdi rakkauttaan muulla tavalla osoittamaan kuin ostelemalla kaikkea! Minun nuoruudessani mopoautoja käyttivät invalidit, silloin niitä kutsuttiin invamopoiksi ja usein kyseisille vempeleille hieman hihiteltiin.

Mielipiteeni lopuksi: Unohdetaan mopoautot, invamopot kelpaavat, opetellaan vilkun käyttöä ja ryhmittymistä, sekä moottorijarrutusta ja hoidetaan ne ohitukset varovaisesti ja oikeaa nopeutta käyttäen!

Sitten joku kiva loppukevennys:



Sopiikin hyvin tähän autoteemaan!



Ja koska Ministry kuulostaa aina välillä niin kovin hyvältä, niin pistetään vielä toinenkin biisi!


Ja koska lähdimme tämän tyylisen musiikin saralle, niin laitetaanpas vielä Nine Inch Nailsia ja biisi, jota moni tuntuu pitävän Johnny Cashin tekemänä, mutta totuushan on se, että Nine Inch Nailsin biisihän se vaan on alkuperäisesti. Cashin coveroimana nautin viisusta kuitenkin ihan yhtä paljon kuin originellistä! Mutta nyt siis aitoa ja alkuperäistä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti