perjantai 21. tammikuuta 2011

Nekku

Itseäni ja elämääni esittelin viime tekstissä hieman, joten nyt voisi olla karvaisen tyttäreni vuoro.

Nekku syntyi Nokialaisella maatilalla 1.12.2002. Hän on nyt siis kahdeksan vuotias, vaikka kovin vaikea sitä on uskoa! Neiti vaikuttaa aivan 8 kuukauden ikäiseltä rämäpäältä... Ei ole tullut huomattua mitään ikään liittyviä hiljenemisen merkkejä vielä. Virtaa riittää kuin tuhannessa durasell-pupussa. Ja mikäs siinä viipottaessa, kun vaikuttaisi olevan niin kovin terve koira.

Nekku tykkää syödä, nukkua,syödä, riehua, syödä, tiputella karvojaan, syödä, nylkyttää, syödä ja haukkua. Nekku ei tykkää lenkkeillä, eikä hän tykkää mistään pelottavista asioista, esim. suojatiet, kissat, vesi, useimmat lapset, syömättömyys, eläinlääkärit, imurit, ilotulitteet, kovat oudot äänet, omituisen muotoiset lumikasat- tai vaikka muovipussit tien reunoilla. Aika moni asia on Nekun mielestä pelottava!

Nekku on siis sekarotuinen sekopää. Nekun emä on saksanpaimenkoiran ja suomenpystykorvan sekoitus ja isä on ilmeisesti Norjanharmaahirvikoira. Nekulla on myös toinen omistaja, yksi minun exäni. Koiran yhteishuoltajuus on yleensä aika mukavasti hoitunut. Nyt ei ole Nekku päässyt pitkään aikaan viettämään aikaa ns. "isinsä" kanssa, mutta toivottavasti taas tulevaisuudessa.

Nekku on maailman rasittavin tapaus, mutta samalla hän on myös maailman rakkain!

Nekku haluaa mahan rapsutusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti