keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Onko mikään ikuista...

Ei ainakaan tatuoinnit!
Tänään tuli (taas) nautiskeltua laseroinnin ihanuudesta. Loppukesästä asti on laserin avulla yritetty päästä eroon yhdestä selässä sijaitsevasta tatuointi rykelmästä. Tai ei siitä tarvi kokonaan eroon päästä, mutta sen verran, että siihen saa mukavasti jotain uutta päälle. Mustalla tehtyjen kelttikuvien päälle kun ei olisi ilman laserointia pystynyt tekemään oikein mitään muuta kuin mustaa. Nyt kun tämänpäiväisen kohdan saa paranneltua, niin sitten onkin mahdollisuuksia jo vaikka mihin.

Minulla on tässä ollut ikuisuuden koko selän tatuointiprojekti menossa. Sinne on joskus ilmaantunut jotain ei niin hienoa ja hyvää kuvaa, että sitä ollaan paranneltu, sekä peitelty, mutta yläselän alueelle ei oikein mitään muuta keksitty kuin laser. Yhteensä kuusi kertaa olen käynyt kuvaa poistattamassa. (Jonkun vähän pienemmän kuvan olisi saanut jo kolmella kertaa tarpeeksi vaaleaksi, mutta kun tuo alue on niin iso, niin sitä on täytynyt tehdä osa kerrallaan. Tai voisi siihen useampikin kerta tuhraantua, mutta koska ollaan käytetty suht kovaa tehoa laserointilaitteessa omalla kohdallani, niin ollaan näillä kerroilla saatu tarpeeksi vaalennettua kuvaa.)

Laserilla voi "nakutella" kerrallaan turvallisesti sellaisen puolisen tuntia, joten se ei mikään tuskaisen pitkä sessio ole. Laseroidun alueen pitää antaa parantua jokusia viikkoja ennen kuin laserointia voi toistaa. Olen kuullut joidenkin valittavan kuinka hirvittävän kivuliasta se on, mutta minä en kovin vähästä hätkähdä. Tatuointeja ottaessakin tuskallisinta on ollut huono asento ja paikkojen puutuminen. Laserointi tuntuu mielestäni aika samalta kuin tatuoinnin ottaminen. Ja sen jälkeen olo on suunnilleen sama kuin tatuoinnin oton jälkeen, vähän ehkä kehno ja hieman polttelee, mutta se menee aikas pian ohi. Iho paranee suunnilleen puolet hitaammin kuin tatuoinnin oton jälkeen. Lasersäteellä kun "napsauttaa", niin siihen kohtaan ihoa nousee kunnon vesikello. Itsellä nämä vesikellot ovat kestäneet muutamia päiviä. Sitten kun rupi rupeaa lähtemään, niin alkaa kamala kutina. Tatuoinnin oton jälkeen tämä kamala kutina vaihe kestää ehkä viikon, mutta laseroinnin jälkeen se on kestänyt useamman viikon. No nämä ovat minun omia, henkilökohtaisia kokemuksia, en sitten tiedä kuinka muilla on iho parantunut.

Tatuointien poistot on hoitanut kaverini Rille Putka Tattoolla http://www.putkatattoo.tarjoaa.fi/.

Tässä olisi huono kuva yläselästäni. Alempi kolmion muotoinen kuva on laseroitu kolme kertaa ja täysin parantunut, mutta ylempi kuva on laseroitu muutamaa tuntia aikaisemmin kolmannen kerran ja se tulee vielä vaalenemaan tuosta.

5 kommenttia:

  1. vau, hyvin se näyttää siis katoavan, jäikö edes mitään kohoutumaa iholle pysyvästi tai arpea? Itse olen harkinnut isoimman tatuointini (joka sekin vaan 9x6cm kokonen) poistoa koska se on vähän turhan näkyvällä paikalla ja pilaa haaveitani päästä näyttelijäksi...

    VastaaPoista
  2. Mulla on kaikki tatuoinnit hieman kohollaan, joten tuokin jäi pikkuisen koholleen, mutta ei mitenkään kovin pahasti. Mutta kyllä tuolla laserilla aikas hyvin kuvat pois saa, varsinkin jos niitä käy laseroimassa useampaan kertaan. Itsellä riitti tuo kolme kertaa, kun siihen tehtiin peitekuva päälle, eikä sen tarvinnut kokonaan kadota.

    VastaaPoista
  3. Kyselin jo aiemmin, että kerro asiasta, mutta tämäpäs selvensikin.. Itselläni on jotain tuota koko luokkaa poistettava, ehkä hieman suurempi :/ ja se pitäis tosiaan saada vaan osittain vaaleammaksi jotta saa peittoa päälle..joten varmaan sellainen kolmen kerran sessio siihen riittäis.. eli nyt vielä sitten: paljonko tuli maksamaan?? Ootko muuten laskenu sun koko selän hintaa nyt kun se on valmis?? Haaveilen samantyyppisestä, osissa tehdystä pitkänajan projektista :)

    VastaaPoista
  4. hinta on unohduksissa laseroinnin osalta ja en edes osaa laskea hintaa selän tatuoinnille. onneksi, kamala ajatellakin loppu summaa! :D

    VastaaPoista