tiistai 29. marraskuuta 2011

Oliivinvihreää

Mitä sitä muutakaan töissä viitsisi tehdä, kuin vaatteita itselleen?! No, nyt tuli parit mittatilaustyöt, joten täytyy taas unohtaa itsensä vähäksi aikaa! Tällainen asukokonaisuus tuli väsättyä. Kynähame ja toppi ovat oliivinvihreää "morsiussatiinia". Topissa on mustat satiinikanttaukset ja mustaa pitsiä ja edessä nepparikiinnitys. Pikkuisen olen tainnut suurentua... Vyötärönympärys ja paino eivät ole kasvaneet, mutta takapuoli ja maha tuntuvat vaativan enemmän tilaa kuin aikaisemmin ja koska en tätä osannut huomioida, niin hiukan meinaa tehdä tiukkaa, mutta tehkööt!


2 kommenttia:

  1. no tässäpä harvinainen väri sun yllä :D en ole ainakaan bongannut vihreää aiemmin... Ja voih, oon kyllä kade kun sä voit tosta vaan TEHDÄ itselles vaatteita. Mä en pahemmin osaa muuta ku verhoja tehdä eikä ole kyllä lahjakkuuksiakaan vaateompelijaksi ryhtymiseen... :(

    VastaaPoista
  2. Elämästäni puuttuu väriä!
    Onhan tuo ihan kiva taito, mutta kun sitä tulee tehtyä työkseen, niin itselle ompeleminen tuntuu niin ahdistavalta. Mutta joskus vaan on pakottauduttava, kun niitä kankaita on tullut itseään varten hamstrattua.

    VastaaPoista