keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Päläpäläpäläpääplää...

Voi hurja, tänään se sitten tapahtui. Otin vastaan ensimmäisen korttimaksun! Maksupäätteen mukaan maksusuoritus onnistui, mutta minä en siihen onnistumiseen luota ennen kuin näen summan tilillä... Eli päivän tai parin päästä selviää, että osaanko minä ihan oikeasti käyttää hienoa vehjettäni.

Tänään taisi käydä peräti viisi asiakasta! Josko tämä tästä vielä joskus iloksi kääntyisi?! Hitaasti, mutta epävarmasti...

Nyt on ollut hyvin aikaa väkertää vaatteita rekkejä koristamaan. Tänään tuli tehtyä jotain sellaista, mitä ompelimo margarita ei ole ennen tarjonnut, meinaan pikkutyttöjen hameita! Muutama kappale kyseisiä tuotteita on nyt työn alla ja voi että kun niistä meinaa tulla todella söpöjä!

Eilen aamulla rupesi melkeinpä hymyilyttämään, kun harpoin junalle. Junan portailla, ihan siellä junan sisäpuolella, tallusteli kaksi varista. Minun mielestä varikset ovat jotenkin käsittämättömän ihastuttavia! Jostain syystä monista linnuista tulee Nekku mieleen, etenkin variksista. Myös lampaat muistuttavat koiraani. Koiruuden kanssa ulkoillessa ihastelen aina variksia, koira taas yrittää lähteä niiden perään kovaa kyytiä. Käsihän siinä meinaa irrota, kun piski yhtäkkiä vetäisee hihnaa.

Oih!! (http://www.elisanet.fi/vieno.marienberg/linnut.htm)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti