perjantai 25. marraskuuta 2011

Uusimpia uusia

Tein hiljattain lämpöisen villahameen itselleni. Malli on puolikello. Tänään sen puin päälleni, vaikka aika lämmin päivä olikin.

Alla ohut villapaita ja päälle kiedottu pashminahuivi. Kumma juttu, mutta hame ei ole musta, eikä edes punainen. Toinen kumma juttu, minulla oli kaulakoru!! Ihmeiden aika ei ole siis ohi!
Meripihkahelmet olen muistaakseni joskus saanut lahjaksi. Korvakorut Bijou Brigittestä. Hiukset ovat pysyneet yllättävän hyvin oikeassa asennossaan, vaikka tänään oli todella kova tuuli!
Vauvan ripulin värinen hame ja kaulakoruni.
Olen jo pitkään metsästänyt täydellistä puuteria ja olen sen tainnut löytääkin. Laveran irtopuuteri on mieleeni! Mutta kun viimeksi tarvin uuden puuterin, oli Laverat loppu joka puolelta ja päätin kokeilla Dr. Hauschkan irtopuuteria. Hinnaltaan hieman kalliimpaa, tuoksultaan todella voimakasta. Tekee kasvoista hieman vaaleammat ja matammat (onko tuo nyt suomen kieltä... matta-matammat?), kuin Lavera. Ei hullumpaa, mutta Lavera parempaa!

Vaikka luonnonkosmetiikka tekee hyvää iholle, ei kuitenkaan kyseessä ole mitkään ihmeaineet... Jos syö joka päivä kymmenen kiloa suklaata ja pullaa ym todella terveellistä, sen saattaa huomata ihosta... Kasvokuvastani saattaa löytää jokusen finnin leuasta...


Seuraavaksi uusin neulepaitani, joka on peräisin H&M:stä:
Selässä on tuuletusaukko (ja lattialla on rojua...). Hame on omaa tuotantoa ja sekin on villaa ja lämpöinen.

Seuraavat uutuudet, mitä vaatekaappiini ilmestyy, jahka olen ensin surrutellut ompelukoneella, tulevat olemaan oliivin vihreitä ja turkoosia kultaisilla pilkuilla... Ohhoh!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti