tiistai 1. marraskuuta 2011

Työmatkailua ja myymäläkuvia

Tänään alkoi ihan oikeasti työnteko. Avajaiset on nyt juhlittu ja eilen oli yksi pikainen asiakastapaaminen, ei muuta. Tänään sitten piti olla paikalla aukioloaikojen mukaisesti. Tai no, 5-10 minuuttia myöhästyin, sillä juna oli pari minuuttia myöhässä ja siitä syystä en ihan ehtinyt siihen ratikkaan mihin aioin. Menin sitten metrolla ja takaisinkin tulin metrolla ja oli muuten eka kerta, kun liikuin yksinäni kyseisellä kulkuvälineellä. Oli se vaan jännää!!

Aika rankkaa täältä Kirkkonummelta kulkeminen. Säästin noin 20 minuuttia aikaa ja väsyneitä jalkojani, kun menin aamulla autolla Kirkkonummen keskustaan ja pääsin siis illalla Kirkkonummen keskustasta autoilemalla takaisin. Jos olisin aamulla vaan kävellyt lähimmälle junaseisakekkeelleni, olisin illalla joutunut odottamaan junaa kauemmin ja kyseinen juna, joka sillä seisakkeella pysähtyy, olisi ollut huomattavasti hitaampi. Enkä päivän päätteeksi olisi siitä 900 metrin kävelystä pimeän metsätien, sekä valaistun asfalttitien kautta selvinnyt. Silmät eivät meinanneet enää pysyä auki ja jalkoihin sattui! Jouduin siis käyttämään yhdensuuntaiseen matkaan kolmea eri kulkuneuvoa ja joka välissä jouduin kävelemään ja odottamaan jonkun verran. Työmatkoihin kului aikaa noin 2 tuntia ja 35-40 minuuttia. Jos olisin jättänyt oman auton käytön väliin, olisi matka aika ollut vähän vajaa 3 tuntia. Tahdon muuttaa Helsinkiin!!! En olisi ikinä uskonut, että tulen koskaan näin ajattelemaan, mutta TAHDON MUUTTAA HELSINKIIN!!!!!

Töissä sai tehdä hommiaan ihan kaikessa rauhassa... Ainoastaan yksi henkilö poikkesi sisään. Hänkin kyseli vain pienestä korjausompeluhommasta. Toivottavasti alkaisi jatkossa mennä paremmin!

Tältä näyttää liikkeessäni:
Eväiden lämmittämistä varten hankin pienen keittolevyn
Takahuoneen ompelupuoli. Tyllihameita tuloillaan.
Asiakastyöt roikkuvat kattoon kiinnitetystä rekistä
Myymälän puolelta
Avajaislahjakimppu. Margaritalasilleni keksin ihan oikean käyttötarkoituksen, sehän toimii myös tuikkukippona!
Minulla olisi oikein keksejäkin tarjolla!
Takahuoneessa on myös sovitustila
Pieni vessani ja suuri roskasäkkini, jota en ehdi viemään pois...

4 kommenttia:

  1. Voi kun söpö liike, rakastan tuota ikkunassa olevaa mekkoa :D ja voih, mustaa tylliä tulossa, tahtoo tahtoo!

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia! Ja ei muuta kun ostoksille, kunhan saan tyllit eka kasaan, joko paikanpäälle tai verkkokauppaan! ;) Kauheeta mainontaa! :D

    VastaaPoista
  3. paikan päälle aika vaikea ku sä muutit just väärään suuntaan :'D Tampereelle ois nopeesti kipaissutki mut Helsinki ei oo ihan matkan varrella, öö, mihinkään :D

    VastaaPoista