keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Joukkoliikenteen väärinkäyttöä ja Sonicsia

Tänään oli vuorossa yksistään ratikalla kulkemisen harjoittelua... Ei se mennyt ihan putkeen... Juuri ja juuri kerkesin ratikkaan. Ratikassa istuin alas ja oikein vielä tarkistin näyttötaululta, että kyllä, tämä on ratikka numero 6 matkalla Hietalahteen juuri niin kuin pitikin olla. Mutta sitten rupesi vähän ihmetyttään, että minkäs takia me ohitetaan juuri Forum, minun mielestä pitäisi mennä toiseen suuntaa. Sitten tajusin, että näytöllä luki Hietalahti, ei, ei sen niin pitänyt olla, vaan Arabia! Ei muuta kuin ulos seuraavalla pysäkillä ja tien toiselle puolelle odottelemaan. Hieman myöhemmin pääsin ratikkaan numero 6 matkalla Arabiaan, juuri niin kuin sen ihan oikeasti pitikin olla... Myöhästyin taas 10 minuuttia. Mutta eipä siellä oven takana ollut tänäänkään ketään odottelemassa.

Joskus puolen päivän aikoihin tuli kaksi miestä sisälle ja olin aivan innoissani, että nyt minä sain asiakkaita. Mutta putkimiehiähän he vain olivatkin... Tulivat katsomaan pitääkö minun putkiani rassata, ei edes pitänyt, höh... Tienasin sitten loppujen lopuksi kuitenkin 3€ tänään! Tuli yksi nopea ja helppo korjausompeluhomma, minkä pystyin sutaisemaan asiakkaan odotellessa. Yksi toinenkin tuli vähän kyselemään korjausompelujuttuja ja katseli oikein vaaterekitkin läpi! Juuri kun olin aikeissa sulkea, tuli eräs mies kyselemään, voisinko tehdä ensi keskiviikkoon mennessä neljä irrallista "merimieskaulusta".

Kotiin (tai kauppaan) pääsin yli tunnin myöhemmin kuin piti. Kipitin illalla kovalla kyydillä puolen kilometrin päähän metrolle ja siinä metroa odotellessa tajusin, että kumpikin puhelimeni jäi töihin. Ei muuta kuin takaisin työmaalle. Mukaan nappasin myös sinne unohtuneen, ainokaisen oikean kokoisen, eväskipponi. Nyt saan huomennakin evästä mukaan töihin ja saan itseni hereille oikeaan aikaan, sillä kännykästäni löytyy ainokainen herätyskelloni. Sitten kipitin ratikkapysäkille ja odottelin ja tajusin, että olen jo ehtinyt myöhästyä kahdesta eri junasta, enkä ole vielä päässyt rautatieasemallekaan. Asemalla sain sitten odotella puoli tuntia. Jokohan huomenna onnistuisin käyttämään joukkoliikennettä ihan oikeaoppisesti?! Enkä unohtelisi tärkeitä asioita/esineitä...

Ettei nyt menisi ihan pelkäksi valitteluksi ja voivotteluksi, niin pistetään välillä vähän musiikkia...

Sonics: Cinderella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti