sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Ja taas jäi väliin... Ensi perjantaina ei!

Olin niin päättänyt lähteä näihin bileisiin:
Mutta kas kummaa, en mennyt... Vietin taas vaihteeksi lauantai iltani yksin (tai siis koiran kanssa) kotona... SÄÄLITTÄVÄÄ!! Mutta kun on niin väsynyt ja rahaton koko ajan...

Mutta, ensi perjantaina, silloin minä MENEN!!


PSYCHOBILLY INVASION - mm. REVEREND HORTON HEAT


PSYCHOBILLY INVASION OVER EUROPE 2011 Part II
Euroopan alkuvuoden menestynein rockabilly/psychobilly-kiertue saapuu myös Suomeen! Alkuvuodesta neljästä eurooppalaisesta yhtyeestä koostunut kiertue pyyhälsi yli Euroopan ja nyt kiertue on saanut jatkoa – ja rantautuu kahden keikan ajaksi Suomeen.
Kiertueella soittavat Reverend Horton Heat (USA), Phantom Rockers (USA), The Brains (Kanada) ja The Silver Shine (Unkari). Kiertue esiintyy Helsingin Nosturissa 2.12 ja Tampereen Tullikamarilla 3.12.
Ensimmäisellä kiertueella mukana oli perinteisiä psychobillybändejä, tällä toisella on panostettu perinteisen psychobillymuotin ulkopuolella toimiviin bändeihin. Yhteistä kiertueen kaikille bändeille on ennakkoluuloton vaikutteiden ottaminen musiikkiteollisuuden tunnetuimmilta nimiltä.
Kiertueen ehdoton vetomoottori on Reverend Horton Heat, joka aloitti taivalluksensa bändikartalla yli 20 vuotta sitten. Jo bändin ensimmäinen levy Smoke ´Em If You Got ´Em loi bändille vahvan maineen tiukkana raja-aitojen kaatajana, ja Reverend keräsi sillä itselleen uskollisen fanijoukon. Yhtye heittää lähes 300 keikkaa vuodessa, ja sitä pidetään yhtenä energisimmistä lavabändeistä vuosiin.
Ei kovinkaan kaukana Reverendin takana hiippailee Phantom Rockers, joka perustettiin vuonna 1988 Saksassa – englantilaisten lentotukikohdassa. Erinäisten vaiheiden jälkeen bändi päätyi pitämään majaa Texasissa ja repetuaariin ilmestyi muun muassa Ramonesia. Phantom Rockers on julkaissut 10 levyä, mutta tunnetaan silti parhaiten tiukasta lava-aktistaan.
Uudempaa polvea kiertueella edustaa Kanadasta ponnistava The Brains, jota pidetään oman alueensa horror-punkin keulakuvana. Montrealista kotoisin olevan yhtyeen katalogista löytyy neljä pitkäsoittoa joissa yhdistyvät luontevasti niin punk, Cramps kuin Metallica.
Kiertueen ainoa eurooppalainen yhtye tulee Unkarista ja tottelee nimeä The Silver Shine. Budapestiläinen bändi kasattiin vuonna 2004 kahden miehen ja pystybassoa soittavan naisen ympärille. Omaa tyyliään he luonnehtivat punkabillyksi, johon on haettu omaa jenkaa ottamalla vaikutteita Social Distortionista aina Motörheadiin saakka.
Bändien lisäksi keikoilla yleisöä viihdyttää DJ Kuuma Blondi. Paikalla myös Jungle Recordsin levymyynti.
KONSERTIT:
Pe 2.12.2011
Helsingin Nosturi.
Ovet klo 20:00, konsertti 21:00->
Ei ikärajaa / rajattu anniskelu.
Liput 35€, ennakko Tiketti alkaen ma 15.8.
La 3.12.2011
Tampereen Tullikamari.
Ovet klo 19:00, konsertti 20:00->
K18
Liput 35€ ennakkoon Tiketistä alkaen ma 15.8., ovelta

(teksti täältä)


Lippu on jo hankittuna Nosturiin, enää ei siis voi muuttaa mieltänsä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti