torstai 10. marraskuuta 2011

Hiuksetkin tykkäävät luonnontuotteista ja kaikkea muuta asian vierestä

Muutama kuukausi takaperin pääsin vihdoista viimein eroon kaikista perus kemppari-/kampaamonhiustenhoitoaineista ja shampoista. Yritin sitten ruveta elämään vain luonnollisia shampoita ja hoitoaineita käyttäen. Tuntui siltä, että shampoota pitää käyttää hirveä määrä kerrallaan, jos haluaa saada hiuksensa puhtaiksi ja hoitoaine ei hoida tarpeeksi, vaan hiukset jäävät takkuisiksi. Päätin sitten taas käydä kampaamoliikkeessä ostoksilla ja ostin oikein kunnon kamaa, meinaan Tigi Bed Head hiuksiin jätettävän hoitoaineen. Kun sitä lätkäisin hiuskuontalooni, niin kyllä tuntui hiukset taas niin hyvältä!


Parisen viikkoa sitten päätin käyttää taas luonnollisia tököttejä päässäni, sillä niitä löytyy kylpyhuoneestani, enkä halua niitä jättää käyttämättä. Yhtäkkiä huomasin, että hiuksethan tuntuvatkin pesun jälkeen puhtailta ja hoitoainettakaan ei olisi aivan pakko laittaa, mutta laitan silti. Pistin vielä hiuksiin jätettävääkin hoitoainetta. Kyllä vaan hiukset tuntuivat silkkisiltä. Ehkä myös hieman hennommilta, mutta kuitenkin paremmilta kuin pitkiin aikoihin, tai ikinä! Tänään pesin hiukseni taas luonnollisesti ja luonnollista hoitoainetta päälle, kyllä tuntui hyvältä! Mutta sitten ajattelin laittaa tuota Tigin hiuksiin jätettävää hoitoainetta... Yök! Nyt tuntuu hiukset ällöiltä ja ne ovat pikkuisen takkuiset.

Sitä sanotaan, että luonnonkosmetiikkaan tottuminen saattaa viedä aikaa. Joillakkin kauemmin, joillakin vähemmän aikaa. Joillakin saattaa tulla aluksi jotain ihmeellisiä reaktioita, ennen kuin iho tottuu luonnonkosmetiikkaan ja sitten vasta jonkin ajan kuluttua huomaa, kuinka hyvää se tekee iholle. Rasvat, öljyt ja meikit eivät minulle aiheuttaneet mitään. Ihoni tykkäsi kaikesta heti alusta saakka. Yksi Laveran silmänympärysvoide aiheutti ehkä ensimmäisellä käyttökerralla jotain hyvin pientä ryhjyä ja punoitusta, mutta ei enää sen jälkeen. Hiuksilla näköjään kesti tottua hieman kauemmin.

Nyt tekisi mieli unohtaa koko Tigin puteli, sillä minulla on jotain paljon parempaakin, esim. tämä:

Mutta Tigin puteli oli kallis ja sitä on vielä vaikka kuinka paljon jäljellä! Nyyh!


Tänään en muuten meinannut enää osata kotiin... Kirkkonummella tehdään kovasti tietöitä ja päivän aikana yksi minun lähiristeyksistäni oli muuttunut niin paljon, että ajoin siitä ohi. Kaiken lisäksi oli pimeää ja auton ikkunat aikas pahasti huurussa... Jouduin sitten ajelemaan useammankin ylimääräisen kilometrin.

Kotiin päästyäni pisti toden teolla harmittamaan se, kun en päässytkään vahtaamaan Salkkareita, enkä Maajusseja. P*r*eleen jääkiekko!!! Miksi sellaisen takia jätetään näyttämättä ohjelmia, jotka suorastaan kuuluvat yleissivistykseen?! :D Eikö noita urheiluohjelmia voisi esittää ihan omilla kanavillaan? Siis sellaisilla, jotka näkyvät joka taloudessa, niin nekin, jotka eivät kykene hankkimaan maksullisia kanavia, saisivat niitä katsella ja ne, jotka haluavat röhnöttää sohvalla Salkkareita tuijottaen, saisivat tehdä niin?!


Tänään tuli kuunneltua niin paljon Carl Perkinsiä, että jos se olisi vähänkin huonompaa musiikkia, sitä tunkisi jo korvistakin ulos ja olisi vuoden Perkins kiintiöt täynnä, mutta koska se on oikein korville sopivaa musisointia, niin pistetään vielä vähän lisää:

1 kommentti:

  1. Mä mietin kuule ihan samaa tänään et miks hemmetissä salkkarit pitää jättää jääkiekon takia?!

    VastaaPoista